Nyt Liv ude nu

Bliv sommerglad af det nye nummer af Liv med flotte sandaler, guide til smuk hud i solen, lækker grillmad - og alt det her...

10. maj 2012 af Redaktionen

Skuespiller Maibritt Saerens:
“Jeg blev voksen overnight som 40-årig”
Tempoet gik fra 100 til 0, da Maibritt Saerens blev gravid, lige før hun fyldte 40. Nu er hun tilbage fra barsel. Det er lige, så hun dirrer. Af lyst til roller uden fine fornemmelser og undervisning af erhvevsliv. Og af harme over dansk politik og alderstyranniet mod kvinder.


“Det er svært for os kvinder, at den ydre skønhed er så meget i centrum. Hvorfor er der ikke en kvindelig nyhedsvært, der er over 45,” spørger Maibritt Saerens. (Foto: Ditte Capion)


Tema: Må du have sex med andre?
Nej, siger langt de fleste. Ligesom de heller ikke kunne forestille sig at være gift med en mand, der bor 2.000 kilometer væk. Eller at arbejde sammen med sin udkårne. Mød tre par, der gør netop dette.


Henriette Ferrarese Vico (44) og hendes italienske mand Andrea er lykkeligt gift, men lever i hvert sit land. (Foto: Mette Krull)


Modeguide: Slut med kjoler, der afslører maven
Det er endelig tid til at hoppe i kjoler, men så dukker de evindelige krops-problematikker op. Vi har fundet kjolerne, der skjuler maven, dækker overarmene, fremhæver de smukke ben og viser den flotte barm.


Tine Jønsson Knoldsborg (41) i smuk blå kjole fra Coast med sensuelle draperinger, der slører maven. ( Foto: Pernille Ringsing)


Sund mad: Uhm, skønhedsmad!
Findes det? Ja. Det er mad, der er smækfyldt med de vitaminer og mineraler, som er allermest gavnlige for din hud, dit hår og dine negle. Velbekomme, smukke.


Sommerskønt! Rabarberfool med havre-nødde-topping. (Foto: Tia Borgsmidt)

 

 

Du vil (garanteret) også kunne lide