Nyt Liv - i en butik nær dig!

Forlæng feriestemningen ved at komme i drømmehumør, og se vores seks Liv-modellers forvandling! Og så er det nu, hvis du vil gøre dit hjerte 75% stærkere (det kan du!).

7. august 2013 af Redaktionen

Som altid får du både dybde og sødme i Liv - denne gang med blandt andet rejsedrømme, bedstemor-identitet og historien om sangerinden Maria Montell, der har lært at elske lige præcis den person, hun er.

 

Det store interview i denne måned: Maria Montell (44) har været der: Som natklubsangerinde i Spanien, på turné med et internationalt hit og på forsiden med alle sine følelser. Nu er hun i gang med sit tredje eventyr - med sit livs overraskelse af en kærlighed, tre børn og en skrigetur i ny og næ.

 

Livs store sundhedsserie: Vi skal gøre mere for hjertet med alderen. Men så kan vi også mindske risikoen for hjerte-kar-sygdomme gevaldigt. Vi afkræfter fire myter om kvindehjerter og serverer fem sunde vaner, der tager hånd om dit hjerte.

 

Tema: Allerede? Pludselig står dine børn der med deres egne børn. Og hvad gør det for dig og din selvforståelse? Er du klar? Mød tre kvinder, der blev taget på sengen, men som nu har fundet deres rolle i rollen.

 

Skønhed: Det er blevet blændet og drænet de seneste par måneder, så nu er det tid til genrejsning af dit hår. Du får guiden til at pleje lokkerne tilbage til livet - og skønhedsredaktør Mette Bundgaard gør os alle klogere på, hvorfor det opfører sig, som det gør.

 

Mode: De kom i de smukkeste kjoler, fik ure og smykker og sejrede i den grad. Nyd de seks vindere af Modeljagten 2013 - og snup selv et tip til styling af flotte sensommersæt.

 

Mad: Så er hverdagen der søreme igen og spørgsmålet: Hvad skal vi spise i aften? Madredaktør Lone Kjær har gjort det lidt lettere for dig med retter, som med små ændringer strækker sig til to dage.

 

Liv #31 er i butikkerne fra 8. august 2013.

 

 

Du vil (garanteret) også kunne lide