Nyd foråret med det nye Liv

Alle de nye tendenser, modige kvinder, der griber eventyret, og et stort tema om at tilgive - og komme videre.

13. marts 2014 af Redaktionen

 


Det store interview denne måned: Kaya Brüel (41) er ikke som de fleste. Hun har heller ikke haft en opvækst som de fleste. Hun kommer fra et kollektiv-hjem med både klaver og børneteater. Men uden en mor. Og nu har hun mistet hende for altid. Tre ting, som har været afgørende for, hvem hun er i dag. 

 


Modeguide: Vi blazer på det! På din stil, på din figur. For uanset, hvordan du er skruet sammen, er der en blazer til dig. Se selv. Se de fire grund­modeller, og hvordan de bare fungerer.

 


Tema: “Det er da for sent først at gøre nu, ikke?” Nej! Der ligger masser af første gange efter de 40. Du skal bare ville det - og så gøre det! Det gjorde disse fire modige kvinder, og de fortryder ikke et sekund. 

 


Sund mad: Broccoli er den ukronede dronning i planteriget og bugner af sunde fordele. Derfor kan du lige så godt elske den grønne livredder først som sidst.

 


Skønhed: Vi er heldigvis ikke ens, og det er vores øjne heller ikke. Her ser ­vi nærmere på seks forskellige ­øjenformer, så du kan lege med øjenskyggerne, som det passer dig og dine øjne bedst.

 


Kvindeliv: Hun spiste i mange år slik og chokolade i mængder, der gav hende kvalme, hovedpine og tunge led. For Joan Pedersen blev sukker en måde at undertrykke sine følelser på, og pilen skulle pege indad, før hun fik viljen til at stoppe sit misbrug.

 

Du vil (garanteret) også kunne lide