Liv Modeller 2016
© Thomas Dal

Mød 5 fantastiske kvinder i det nye Magasinet Liv

De er smukke, stærke og inspirerende – mød de 5 Liv Modeller i det nye magasin, som blandt andet også byder på en stærk, personlig fortælling om at finde sin fortabte bror

13. oktober 2016 af Redaktionen

I det nye Magasinet Liv kan du sige goddag til 5 fantastiske kvinder, nemlig årets 5 Liv Modeller. Vi har glædet os til at vise alle de smukke billeder og fantastiske interviews med de stærke kvinder i det nye magasin, som nu er på gaden. Så skynd dig ned i din lokale kiosk, og få fingrene i det spritnye Magasinet Liv!

Herunder får du en lille smagsprøve på mødet med Liv Modellerne, og du kan se de billeder, som Malene, Merete, Annette, Marianne og Connie sende ind til os, da de meldte sig til Liv Model-konkurrencen. 

I Magasinet Liv nummer 69 kan du læse et stort interview med alle 5 modeller, og se en smuk modeserie med kvinderne i front. 

© Privatfoto

Annette Pihlman Jensen (43): "At være 40+ er ... frihed!”

“Jeg lever i mit bedste årti. Tiden med små børn er ovre, og det giver en ny frihed. Jeg er vokset med min alder og er blevet meget mere sikker på mig selv. Sikker på, hvem jeg er, hvad jeg står for, og hvad jeg har lyst til at bruge min tid på." 

© Privatfoto

Connie Donsager (52): "At være 40+ er ... stolthed”

“Jeg har ikke nogen alderskriser, men glæder mig hvert år over, at så blev jeg et år ældre. Jeg er blevet mere rolig og rummelig med årene og hviler mere og mere i mig selv." 

© Privatfoto

Malene Holmegaard Larsen (42): "At være 40+ er ... sindssygt dejligt!”

“Spørger du mig, hvor gammel jeg er, så skal jeg altid lige tænke mig om, for det er ikke noget, jeg tænker så meget over. Jeg er fysisk velfungerende og tiptop. Og så har jeg altid haft det sådan, at hver alder har sin charme."


© Privatfoto

Marianne Oxholm (44): "At være 40+ er ... at slutte fred”

"Da jeg blev 40 år, tog jeg en beslutning om, at nu vil jeg have fred med min krop og med at sige højt, hvad jeg har brug for. Det har taget mig mange år at lære.”


© Privatfoto

Merete Friis (55): "At være 40+ er ... at være mere tilfreds”

“Det var sværere at fylde 40 end 50 år. Det er, som om det meget lidt flatterende ’40, fed og færdig’prædikat stadig klistrer til tallet. Når jeg klagede over at runde et skarpt hjørne, citerede min far altid Piet Heins: “Ta’r du livet, som det falder, går du gennem tidens haller, altid i din bedste alder”. 

Læs alle interviews med de 5 Liv Modeller, og se deres smukke modelbilleder i det nye Magasinet Liv, som netop er kommet på gaden. 

Du vil (garanteret) også kunne lide