Magasinet Liv nr. 40 - juhuuu!

Vi hylder de fantastiske 40 - plus! Stort jubilæums-nummer med tema om at blive stærk af modstand, om anti-age og med tips til at vise dig fra din allersmukkeste side.

8. maj 2014 af Redaktionen

 


Nummer 40 er et ganske særligt nummer. Ligesom du og vores fælles historie er noget særligt. Glæd dig til kvinder med power og et sjovt tilbageblik - blandt andet.

 


Det store interview denne måned: Hun fik konstateret en kronisk hjertelidelse, mistede sin far og gik i gang med en ny uddannelse. 2013 var et år, der ændrede det meste for skuespiller Trine Appel (41). Inklusive hendes mening om midtvejskriser og kroppens forfald.


Tema: Nu har vi lavet 40 numre af Liv til dig, og det er vi så stolte af! Derfor har vi tænkt 40 år tilbage i vores fælles historie. Til den tid, hvor vi alle lagde fra kaj, og på alt det, der er sket siden. Det er ikke så lidt … Læs selv.

 


Skønhed: Hvor langt går du for anti-age? Hver alder har sin charme, siger en af kvinderne her, mens en anden uden at tøve vil fortsætte med at få botox. Kig og læs med - måske bliver du overrasket (eller overbevist).

 


Bolig: Sommeren er lige rundt om hjørnet - se her, hvad vi drømmer om at ­fylde vores uderum med, når solen for alvor begynder at titte frem. Drøm med os!

 


Tema: Modstand gør stærk, og nogle gange kan den endda blive et drive. Det blev den for disse tre kvinder, som har vendt skepsis til succes!

 


Sundhed: Spinat er spækket med sunde stoffer, der nærer din krop. Det knoglestyrkende K-vitamin er blot et af dem.

 


Mode: Det handler jo helt ærligt en del om humør, det med det tøj. Nogle dage har du lyst til at vise meget af det, der gør dig lækker. Andre dage føles det mere elegant at være pakket ind. Derfor: En guide til, hvordan du viser og skjuler kurver, kavalergang, ben og arme (de forræderiske lemmer).

 

 

Du vil (garanteret) også kunne lide