© iStock / Magasinet Liv

Magasinet Liv bryder tabuer på stribe

Mød stærke og seje kvinder, som tør sætte ord på de ting, som ellers kan være svære at snakke om. Vi bryder nemlig tabuer på stribe

1. oktober 2016

Måske har du allerede fået fingrene i den relancerede udgave af Magasinet Liv, som har været på gaden siden den 8. september? Måske har du det stadig til gode. Hvis det er tilfældet, kan du se frem til, at Magasinet Liv fra dette nummer og fremadrettet indeholder endnu flere nyheder, endnu mere DIG og hver måned sætter fokus på at bryde tabuer.

Magasinet Liv insisterer nemlig på at italesætte de ting, som også er svære, bider og niver. Emner som skyld, stress, sorg og alle de andre elementer, som er med til at gøre dig til dig.

I dette nummer af Magasinet Liv 68 (på gaden frem til den 12. oktober) sætter vi særligt fokus på det tabu, som følger med, når en, man elsker, tager sit liv. Mød vores modige læser Karen, som fortæller, om den skyld hun følte, da hendes søster valgte at tage sit liv.

Læs den knugende fortælling og mange flere i dette nummer af liv, og glæd dig over, at endnu flere tabuer bliver brudt i de næste numre.

Find Magasinet Liv i din lokale kiosk.

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en smuk Lyngby vase med, når du bestiller et abonnement på 6 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner (du sparer 470 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i vasen, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: Lækkert Beauté Pacifique serum, Tromborg sun primer, Adax clutch og meget mere.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil
Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse - og før alle andre, så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden - uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

For abonnenter koster det 29 kroner for adgang til alle 16 magasiner. Hvis du ikke er abonnent på Magasinet Liv, får du med Wype adgang til det aktuelle nummer på alle titler for 99 kroner pr. måned.

Læs mere om Wype her.

Du vil (garanteret) også kunne lide