Ja tak til midtvejsoptur - og det nye Liv

Vi siger ofte, at vi inspirerer. Denne gang giver vi også garanti! OG du får et 28-siders tillæg med skønne retter til lune dage oven i købet. Ekstra-ekstra!

12. juni 2013 af Redaktionen

Endnu et Liv. Med alt det gode og velkendte, men i nye, overraskende og inspirerende klæder. Fra os til dig.

 


Som noget ekstra i denne måned får du tillægget Mad med mening - 28 sider med lækre retter og fokus på Fairtrade.

 

Månedens store interview: Hun hylder de naturlige ansigter, hvor du kan se et levet liv. Og skruer selv op for livet ved at kaste sig over maleriet - og drosle ned for tv-jobbet. Trine Panum Kjeldsen (42) er en kvinde med hjerte og talent.

 

Normalt dyrker vi princippet med at blande lækre luksussager og budgetfund. Men man kan jo også vælge side. Kan du se forskel?

 

Var det bare det? Og: Hvad sker der med mig? Vi tror, du kender følelsen, og måske har du været der: I midtvejskrisen. Mød tre kvinder, der har vendt krise til optur på deres helt egen måde.

 

Vi kunne sige det om alle artikler. Men vil alligevel gerne fremhæve denne, fordi den giver så meget: respekt, indsigt, inspiration - og skulderklap til 10 kvinder, der har gjort noget særligt.

 

Én ting er bountystrande og små tavernaer. Noget andet er de ferier, der giver dig ny indsigt i dig selv. Jo sgu! Vi sætter spot på den stigende rejsetendens.

 

Det kan mærkes, når kroppen stopper sine østrogen-leverancer. På humøret, på energien, på sexlysten og på kropstemperaturen. Men hvad gør vi så? Se, hvordan du fyrer op for hormonerne, så du mindsker dine gener.

 

Liv #29 er i butikkerne fra 13. juni 2013.

 

 

Du vil (garanteret) også kunne lide