Hip hurra, det' min fødselsdag...

Sikke tiden går! Nu fejrer Liv to års fødselsdag, og vi nejer og smiler og takker alle vores skønne læsere - uden jer, intet Liv.

6. februar 2013 af Redaktionen

I denne måned kan du vinde catwalk-tøj fra Hugo Boss, lære at lave de lækreste konditorkager og som altid komme tæt på en masse inspirerende kvinder. Her er et lille udpluk af artiklerne i fødselsdagsnummeret af Liv:

Interview:
Skuespiller Iben Hjejle (41):

“Jeg er blevet bedre venner med mig selv”


Lever jeg det liv, jeg gerne vil? For to år siden måtte Iben Hjejle svare nej, da hun konfronterede sig selv med spørgsmålet. Men efter bruddet med Casper Christensen, tænkepause og ny hovedrolle har skuespillerinden fået fod på prioriteringerne. Der blandt andet går ud på at sætte nydelse højt. (Foto: Ditte Capion)

Ingen fødselsdag uden kage!
I denne måned har vores madredaktør Lone Kjær taget konditorhatten på. Få opskriften på små othello-lagkager, mocca éclairs, napoleonshatte med lys og mørk chokolade og de uimodståelige mini-citronmåner.


Næææhhhh... (Foto: Tia Borgsmidt)


Modeguide:
3 forårstendenser - fra catwalken til dit klædeskab

Vi skyder forårssæsonen i gang med tre store tendenser fra de internationale catwalks. Lad dig inspirere af sagerne og stylingen - og hvor kort vej der egentlig er fra catwalk til det, du uden problemer kunne tage på til hverdag og fest.


Fra Célines catwalk til Liv-model Susanne Andersen Schmidts (45) nye pæne job-tøj - eller til fest. (Foto: Morten Andersen)

Tema:
Tak - du gjorde en forskel!

Har du tit tænkt, at du skylder en person en særlig tak? En tak helt inde fra den indeste hjertekrog, fordi dit liv blev bedre eller måske aldrig det samme. Det gør Janie, Naja og Kirsten i det nye nummer af Liv. Og vi siger tak til dem for deres gribende historier.


Janie Behrensdorff (49) kom i plejefamilie, da hun var bare halvandet år. Og blev adopteret som 21-årig. (Foto: Sine Nielsen)


Skønhedsguide:
Lækkert hår - igen!

Tyndt hår, kruset hår, gråt hår. 40+ hår er ikke altid, hvad det har været. Men med lidt gloss, en tæt ­klipning, de rette tips og de rette produkter - voila, se dine hårproblemer løse sig.


Mere fylde, jo tak! Jeanne Dehn (45) fik pustet naturligt liv i lokkerne med lys farve, en særlig klip og tips til styling. (Foto: Thomas Dahl)


 

 

Du vil (garanteret) også kunne lide