Gå ikke glip af det nye Liv

Respekt for alle de stærke kvinder, der beriger os med deres mod og historier. Og med deres smukke selvtillid. Også i dette nummer af Liv.

12. september 2012 af Redaktionen

I denne måned er vi stolte af at præsentere endnu en omgang dybe interviews, artikler med refleksion og ærlig og brugbar viden om skønhed, sundhed og mode til 40+. Her er en lillebitte smagsprøve:

Interview med film- og teaterskuespiller Benedikte Hansen (53):
“Der er et par tabuer tilbage: At have været gift for mange gang og overgangsalderen.”


Benedikte Hansen tør, på trods. For fem år siden sagde hun sit gode faste teaterjob op - hun havde behov for prøve nye ting af. (Foto: Ditte Capion)

Så oprandt den store modeldag...
De seks vindere var nok lidt spændte. Vi på Liv var vildt nervøse - det her var jo også vores første ‘modelkonkurrence’! Men nøj, hvor gik det bare fantastisk, og vi havde alle en skøn dag. Se billederne fra vinder-dagen og den flotte modeserie med de seks vindere. Måske er det dig til næste år?


Hygge og snak på Hotel Bella Sky, inden det rigtigt gik løs... (Foto: Thomas Dahl)

Undskyld, har du set min kvindelighed?
Hvem siger, at vores kvindelighed sidder i brysterne, håret eller vores frugtbarhed? Vi har mødt tre kvinder, der beviser, at du sagtens kan være sexet uden.


Heidi Larsen (41) mistede det meste af sit hår for 10 år siden - her har hun lige fået ny paryk. Og fornylig også en dejlig kæreste.

Alle snakker om mere energi, men hvad virker?
Det har vi spurgt fem forskellige eksperter om. Så her er garanti for gode råd - fra lektoren i idræt, lægen, psykologen, diætisten og coachen.


Det er banalt, men det virker. Du får energi, hvis du foretager dig noget, der gør dig glad. Hvornår gjorde du det sidst?

Du vil (garanteret) også kunne lide