Gå ikke glip af det nye Liv

Vi byder nemlig på både hudløse beretninger, skøn inspiration og ærlige tips om din sundhed. Ja, hver måned faktisk - men i denne måned kan du fx læse om...

11. januar 2012 af Redaktionen

Kvindemad 40+
Spis efter din alder - lyder det skørt? Ikke, hvis du gerne vil give din krop de bedste betingelser for at holde sig på toppen. Styrk din sundhed med mad, der er skræddersyet til dig. Og få opskrifterne i det nye Liv.Interview med skuespiller Ditte Hansen:
“Jeg nægter at blive usynlig”
Ditte Hansen har vendt midtvejskrisen ryggen. Hun har sjældent følt sig mere på toppen end nu, og hun insisterer på at rage op i landskabet i mange år fremover.


Giv mig nyt hår!
Pandehår, permanent eller en helt ny farve kan forandre dit look og gøre dig til en ny type. Se, hvordan fire kvinder fik opfyldt deres hårdrøm. Tør du også?


Dansk design
Der er noget særligt over design, der er dansk. Vi har spurgt seks af de største danske modemærker, hvad de tror på i denne sæson. Se med!


Vend optur til nedtur!
Skilsmisse, fyring, ulykker - kan det være en velsignelse i forklædning? Ja. Mød tre kvinder, hvis liv faktisk blev forandret til det bedre.

Du vil (garanteret) også kunne lide