© Magasinet Liv

Endnu mere DIG i Magasinet Liv

Vi er absolut vilde med vores læsere på Magasinet Liv, og derfor har vi med vores relancering også fået plads til endnu mere dig

24. september 2016 af Redaktionen

Som en del af relanceringen af Magasinet Liv får du fremover endnu flere nyheder og sundhedssider i hvert magasin, men du kan også glæde dig over, at der bringes endnu flere læserhistorier i magasinet.

Glæd dig til at kunne spejle dig i ligesindedes historier og måske blive klogere og få endnu mere indsigt. Vi ønsker at lave et magasin til dig, som du kan genkende dig selv i, og derfor er det helt oplagt for os at drage endnu flere læsere ind i det indhold, som du fremover finder i Magasinet Liv.

Magasinet Liv har bevaret alt det bedste indhold, som du allerede er glad for, men tilføjet elementer, som styrker vores stærke profil: At være det bedste og mest relevante læsestof for kvinder 40+.

Find Magasinet Liv i din lokale kiosk.

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en smuk Lyngby vase med, når du bestiller et abonnement på 6 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner (du sparer 470 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i vasen, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: Lækkert Beauté Pacifique serum, Tromborg sun primer, Adax clutch og meget mere.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil
Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse - og før alle andre, så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden - uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

For abonnenter koster det 29 kroner for adgang til alle 16 magasiner. Hvis du ikke er abonnent på Magasinet Liv, får du med Wype adgang til det aktuelle nummer på alle titler for 99 kroner pr. måned.

Læs mere om Wype her.

Måske er du interesseret i ...

Seneste