© Magasinet Liv

Endnu flere nyheder med det nye Magasinet Liv

Vi har lavet om på dit yndlingsmagasin – men bare rolig, det er blevet endnu bedre og smækfyldt med flere nyheds- og sundhedssider

17. september 2016 af Redaktionen

Hvis du ikke allerede er så heldig at have stiftet bekendtskab med det nyligt relancerede Magasinet Liv, så kan du godt glæde dig.

Relanceringen betyder blandt andet, at redaktionen bag Magasinet Liv producerer dobbelt så mange nyheder som tidligere. Nyheder som er lavet i samarbejde med en lang række forskellige eksperter, som sætter fokus på DIT LIV og det som rører sig.

Samtidig vil du opleve et ekstra fokus på Sundhed i Magasinet Livs nye store sundhedssektion. Både med øje for nye tendenser, men også i forhold til de udfordringer, som kan ramme kvinder i forbindelse med sundhed. I det nye nummer sætter vi for eksempel særligt fokus på brystkræft som en sygdom, der rammer hele familien.

Skynd dig ned i din lokale kiosk og køb Magasinet Liv.

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en smuk Lyngby vase med, når du bestiller et abonnement på 6 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner (du sparer 470 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i vasen, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: Lækkert Beauté Pacifique serum, Tromborg sun primer, Adax clutch og meget mere.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil
Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse - og før alle andre, så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden - uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

For abonnenter koster det 29 kroner for adgang til alle 16 magasiner. Hvis du ikke er abonnent på Magasinet Liv, får du med Wype adgang til det aktuelle nummer på alle titler for 99 kroner pr. måned.

Læs mere om Wype her.

Du vil (garanteret) også kunne lide