Din 40+ krop i det nye Magasinet Liv

Glæd dig! Vi kaster glans over kroppen og tager godt fat omkring den... Mød vidunderlige kvinder, der hylder den forbandede, fantastiske krop. Og få det store sommertillæg... gratis og specielt til dig!

10. juli 2014 af RedaktionenDet nye Magasinet Liv
har en speciel gave til dig! Vi har lavet et sommertillæg fyldt med quiz og krydord, tips til skønhed og mode i varmen samt nogle inspirerende opskrifter til sæsonens grillfester.

Nummer 42 zoomer ind på din krop. Tør du vise din krop, som den er? Det gør de fantastiske kvinder, som du kan møde i dette nummer af Magasinet Liv.Interview:
Mød tre kvinder, der er afhængige af deres krop, som et arbejdsredskab. Ellen Hillingsø (47) er en af dem. Hun er som skuespiller afhængig af, at krop og sind hænger sammen, når hun i sit arbejde træder ind i en ny rolle...Mode:
Din krop er hele tiden i forandring. Måske så meget, at du ikke tør vise den frem og i stedet gemmer den væk i løstsiddende tøj. Vær stolt af din krop, og vis den frem! Vores moderedaktør viser dig hvordan...Kvindeliv: Læs historien om psykolog Mette Holm (40), hvis liv tog en drejning fra idyl til kaos på kort tid. Hun fortæller sin sårbare historie, om den rutsjetur hun har været igennem på rekordtid. Om at miste, sygdom og skilsmisse…og det at rejse sig op igen.Skønhed:
Ligesom kroppen er din hud i en evig forandringsproces. Men for det, findes der råd... Magasinet Livs skønhedsredaktør hjælper dig på vej efter de 40+Bolig:
Intet er så skønt som et flot dækket sommerbord. Bliv inspireret, og snup ideen...Mad:
Et veldækket bord kræver farverige retter. Dette nummer af Magasinet Liv byder på carpaccio i forskellige varianter. Så er det serveret!

Du vil (garanteret) også kunne lide