Det nye Liv er spækket med inspiration

... for dig, der er 40+ og vil have mere ud af livet!

9. august 2012 af Redaktionen

Glæd dig til endnu et superinspirerende magasin med smuk mode, flot makeup, skøn mad, rejser, bolig og ikke mindst masser af artikler med kvinder, der giver stof til eftertanke.

Interview med filminstruktør Susanne Bier (52):

“For at være helt ærlig er jeg ikke god til særlig meget andet end at lave film. Jeg er exceptionelt rodet og helt vildt dårlig til at synge...”


Susanne Bier er et særligt menneske. Hun styrer uden problemer et 300 mand stort filmhold, mens tanken om en tøsemiddag kan gøre hende usikker. (Foto: Ditte Capion)

Tema: Familie - den vælger vi selv!

Har du prøvet at blive så såret af et nært familiemedlem, at du overvejede at cutte kontakten? Mød to kvinder, for hvem skuffelserne blev for mange og for store.


Charlotte Due (44) brød med sin mor, fordi det gjorde så ondt, at moren ikke tog del i hendes liv. (Foto: Frederikke Heiberg)

Liv hylder dansk design
Hvordan viser vi bedst dansk design på Liv-måden? Ved at lade de seje kvinder, der står bag de danske mærker, selv stille op som modeller.


Susanne Rützou (47) og fem design-kollegaer viser deres favoritter i den smukke efterårsmode, de selv har kreeret. (Foto: Ditte Capion)

Skønhed: Derfor virker anti-age
Aaarh, kan det betale sig? Ja, det kan det! Anti-age-hudpleje virker, og Liv fortæller dig hvorfor, og hvordan du skal bruge de særlige cremer.


Du kan ikke undgå, at huden ældes, men du kan begrænse fremkomsten af rynker, pigmentpletter og slap hud.

Liv 19 er i butikkerne fra 9. august 2012

 

Du vil (garanteret) også kunne lide