Det' jul, det' Liv - og meget mere!

Så er det nye Liv landet, og vi byder på fest, dansk design, julekager og masser af godt læsestof.

14. november 2013 af Redaktionen


Voksent design, kager til alle, pleje til 40+. Og læsestof til langt ind i december! Velkommen...


Det store interview denne måned: Nyhedsværten Natasja Crone (43) lever af lyst. Til flødesauce og til at formidle verden til dig og mig. Så det siger hun ikke undskyld for. Natasja Crone får hverdagen til at gå op med andre brikker. Hun er færdig med at føle skyld og være usikker og i tvivl. Og dog ...

 


Tema: De har været der altid, dine forældre. Og pludselig en dag er de væk. Dine beskytte­re, dine børns bedsteforældre og dit livs vigtigste vidner. Hvordan tackler vi det uafvendelige farvel?

 


Mums: Den kommende tid skal der bages og knases, for det er blevet den tid på året. Jul! Vi nyder smagen af det søde liv og fylder kagedåserne med småkager og kagefadene med hjemmelavet konfekt tvistet med både peanuts og lakrids.

 


Bolig: Du behøver ikke stille de store nisselandskaber op for at byde julen velkommen. Faktisk kan du med små tiltag få den skønne julestemning - præcis så meget eller lidt, du orker.

 


Mode: Vi har besøgt seks af landets største designere og håndplukket deres bedste vinterlook til dig. Dansk design er vores fjerdestørste eksportvare, så der er ikke bare noget at være pæn i, men også noget at være stolt af.

 

 


Sundhed: Hvis du helt ærligt føler dig drænet oveni nogle gange, er det helt normalt. Men det er ikke sundt at blive ved med at være det. Du skal ud af dit hoved, lytte til din mave og elske din hverdag. Vi giver dig værktøjerne!

 

 

 

Du vil (garanteret) også kunne lide