Bryd vanerne med det nye Magasinet Liv

I det nye nummer af Magasinet Liv har vi forvandlet syv smukke kvinder, er blevet overrasket af Camilla Martin og har kastet os ud i det, som vi tænker på, men aldrig har fået gjort.

11. juni 2014 af Redaktionen

Nummer 41 har fokus på kærlighed, sygdom og bonusbørn, men også nogle af livets andre udfordringer, der handler om at tage springet og bryde dine vaner. Syv fanstatiske kvinder har udfordret sig selv ved at kaste sig ud i en ny forvandling. Derudover har vi naturligvis fokus på mode og skønhed i solen.

Det store interview i denne måned: Vi er nærmest vokset op med hende. Hun var den store danske badmintonstjerne i 90'erne. Til sidst var hun ved at kaste op over sig selv. Men så fandt Camilla Martin (40) en ny vej - også til et lykkeligt ægteskab.

Skønhed: Kvinder, der tør at bryde en vane og gør plads til en forvandling, de har drømt om længe.

Mode: Med fokus på sommermode har vores moderedaktør forvandlet fire smukke kvinder og givet dem et nyt sommerlook.

Kvindeliv: Dans dig glad, grib en pensel, og syng, så taget letter. Kender du det? At du brænder for noget, men du føler, det er for sent. Gu' er det da ej for sent! Vi har fundet mod og motivation til at handle.

Kvindeliv: Læs historien om Tina Møller (42), der blev bortadopteret som spæd, hvilket blev startskuddet til en lang følelsesmæssige rejse.

Mad: Vidste du, at brødkarse kan give dig lille naturligt ansigtsløft? Vi serverer den i flyende form. Få opskriften og en forklaing på, hvorfor brødkarse er godt for dig.

 

Du vil (garanteret) også kunne lide