Bryd tabuer med det nye Liv - ude nu

Væk med mørket og ind med farverne! I det nye Liv møder du den sprudlende skuespiller Anne Sofie Espersen og får vores kæmpe tema om at bryde tabuer (for det vil vi!).

8. januar 2014 af Redaktionen

Det store interview i denne måned: Det går stærkt, og direktøren er hård. Det er Anne Sofie Espersen (40) godt klar over. Løser du billet til showet, er du dog garanteret god mad, kærlighed og styr på sagerne. Og måske et kig på de mærker, det har efterladt først at blive forladt, og siden forelsket og forløst.

 

Tabu: Lad os tale om det. Det, vi fortier, fornægter og går i en stor bue udenom. Det, der holder os nede. Mød tre modige kvinder, der har ligget under for et tabu - og brudt det. Og hør, hvorfor det kan være så invaliderende ikke at gøre det. 

 

Tabu: De fleste af os har ikke prøvet at få sprøjtet skønhed ind, men mange har sikkert tænkt: Skulle man prøve? Og mange tænker: Næ, nej tak! Så vi bad Liv-læser Hanne Moth Jepsen teste botox og fillers - og vores forestillinger.

 

Tabu: Afmagt og uvidenhed. Sådan lyder Ulla Geer Jakobsens forklaring på, hvorfor hendes søn Jakob i dag er stofmisbruger. Hun blev mor alt for ung og så alt for lidt. Men hun er med tiden blevet så meget klogere, at hun i dag kan se, at hendes Jakob er en misforstået dreng.

 

Mode: Det kan jo snildt lade sig gøre: at ligne den der million i noget, der koster en brøkel af det - tilsammen. Vi glæder dig og din pengepung med fem sæt til maks. 2.000 kr. 


2014: Et nyt år er nye muligheder, nye veje at gå, nye oplevelser at få. Vi har bedt vores eksperter kigge i krystalkuglen for at forudse, hvad der kan være dig i vente. Det ser ret interessant ud, kan vi røbe.

Liv #36 er i butikkerne fra 9. januar 2014.

Du vil (garanteret) også kunne lide