Åh, det gode Liv - nyt blad ude nu!

Hvordan føles det at kæmpe mod brystkræft? Hvordan tackler vi det, når ungerne flyver fra reden? Og hvordan springer vi bedst ud i alle forårets smukke tendenser - i både moden og makeuppen? Få svarene i det nye Liv.

8. marts 2012 af Redaktionen

Interview med skuespiller Anette Støvelbæk (44):
“Jeg er blevet mere bevidst om, at jeg ikke behøver være venner med alle”


Anette Støvelbæk har lært at tøjle sin empati, sige fra og sætte pris på sit eget værd. (Foto: Morten Andersen)


Hjælp, min rede er tom!
Du ved det godt - at dine børn en dag skal pakke tasken, kysse dig farvel og lukke hoveddøren. Men ved du også, at det både kan være en stor sorg og begyndelsen på et helt nyt og spændende kapitel? Mød to kvinder, der ved det.


Karina Reventlow Ginge (48) har altid været tæt på sine to drenge. Nu er den ene flyttet sammen med sin kæreste - og Karina storsavner ham! (Foto: Pia Winther)


Hver historie er unik
Brystkræft rammer mange, men heldigvis er der flere og flere, der overlever. Liv har talt med tre kvinder om deres angst, operation og behandling.


Charlotte Bircow Næss-Schmidt fik fjernet en knude på halvanden centimer i maj sidste år - nu arbejder hun på at få sin tidligere muskelmasse tilbage. (Foto: Frederikke Heiberg)


Selvfølgelig kan du det!
Hvornår har du sidst sagt: “Arj, det er vist ikke lige mig”? Vi har taget et seriøst kig på nogle af forårets store tendenser - og jo, der er faktisk meget, der er dig...


Frygter du, at tendensen med funklende metaller er for meget? Vi siger: Bare klø på! (Model: Anette (56) / Foto: Morten Andersen)


Og så et sikkert hit...
Vi udfordrer dig til at prøve dette af - fx til en fødselsdag? Hotdogs med hjemmelavede brød og ristede løg. Mums!

Du vil (garanteret) også kunne lide