Tilbud: Kähler-vase + 5 numre af Magasinet Liv til særpris

Forkæl dig selv med et abonnement på Magasinet Liv, og få den populære kærlighedsvase fra Kähler + 5 numre af Magasinet Liv for kun 199 kr. Du sparer 453 kroner.

26. juni 2015 af Jane Hansen

Love Song er en ny, moderne serie af vaser fra Kähler. Vaserne er dekorereret med nogle af tidens største kærlighedssange: ”Love Me Tender”, ”All You Need Is Love”, ”It Had To Be You” og ”I Got You Babe”.

Som ny abonnenent hos Magasinet Liv får du vasen med The Beatles' ikoniske kærlighedssang ”All You Need Is Love”, som redaktionen nøje har udvalgt: ”All You Need Is Love, står der, og det er jo sandt! Jeg er vild med vasen fra Kähler, som både er et lille positivt spark til hverdagen og selvfølgelig også bare en rigtig flot vase. Eller beholder til opbevaring af pensler, blyanter eller sugerør? En smuk, støvet farve, en fin form og så den grafiske detalje med bogstaverne. Perfekt!” fortæller chefredaktør Ann Qvist.

Lige nu får du 5 numre af Magasinet Liv + All You Need Is Love-vasen fra Kähler for kun 199 kroner, og du vælger selv, om det er den rosa eller antracitgrå vase, der skal pryde dit hjem. Vasen måler 17 centimeter og har en værdi af 299 kr.

Magasinet Liv er 40+ kvindernes magasin. Vi tør godt vise den seneste mode på kvinder, der har passeret de 40 år. Vi tør godt tale om rynker, grå hår og den kommende overgangsalder. Og vi tør godt tage emner og tabuer op, der går ind og kradser. Her er ingen hurtige mirakelkure eller artikler, der kun ridser lidt i overfladen, men i stedet solid og inspirerende viden.

BESTIL TILBUDDET HER.

Er du allerede abonnent?
Så skal du selvfølgelig ikke snydes for det gode tilbud. Klik ind på Bonniershop.dk, og udvælg den farve vase, der passer til dit hjem. Vasen koster 199 kroner + 49 kroner i porto og ekspedition. I alt 248 kroner.

Måske er du interesseret i ...

Seneste