ADAX clutch
© ADAX clutch

Gå julefrokosten i møde med denne flotte clutch

God kvalitet møder flot design, og nu kan du få fingrene i denne fine clutch, som er perfekt til årets julefrokoster

4. december 2016 af Redaktionen

En lille, fin clutch er perfekt til både hverdag og fest, og denne sag fra ADAX er et godt bud på den helt rigtige mini-taske til årets julefrokoster. 

Her får du et fantastisk godt tilbud på clutchen, som er lavet af læder og fås i både sort og sandfarvet. Du kan nemlig få ADAX-clutchen sammen med 5 numre af Magasinet Liv for kun 199 kroner + porto. Du sparer hele 624,75 kroner.  

Magasinet Liv tager udgangspunkt i hverdagens muligheder og udfordringer på ærligste og mest personlige måde, leverer brugbare guides og viser dig de seneste tendenser inden for mode, skønhed, bolig og mad. Alt sammen til dig, der er fyldt 40.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin – når og hvor du vil

Du kan nu læse Magasinet Liv som e-magasin i den nye Wype app. Se videoen nedenfor og bliv klogere på, hvordan du får adgang til Magasinet Liv og en lang række andre spændende magasiner på din telefon, din tablet og på Wype.dk.

Hvis du har printabonnement på Magasinet Liv har du adgang til dit magasin på din tablet, din telefon eller på Wype.dk. HELT GRATIS.

Det eneste du skal gøre er at downloade app’en fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Hvis du er printabonnent, kan du oven i købet få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner for kun 29 kr. om måneden. Første måned er endda gratis og uden binding.

Hvis du ikke har et printabonnement kan du for 99 kr. om måneden få adgang til Magasinet Liv og alle vores andre magasiner. Første måned er gratis og uden binding.

Læs mere om Wype her.

Måske er du interesseret i ...

Seneste