Beck Søndergaard pailletclutch

Få fingrene i smuk pailletclutch fra Becksöndergaard

For kun 199 kroner får du både 5 numre af Magasinet Liv og en eksklusiv clutch fra Becksöndergaard. Du sparer over 600 kroner!

5. februar 2017 af Redaktionen

Du kan sætte prikken over i’et på dit festlook med den fineste clutch fra Becksöndergaard.

Clutchen er håndsyet i et mønster af pailletter i farverne sort, guld, sølv og sart rosa, og den kan også bæres over skulderen med den elegante kæde. Bagsiden er beklædt med sort stof, og den lukkes med en trykknap foran.

Clutchen har en værdi af 499 kroner, men vi har et godt tilbud til dig. Du får nemlig clutchen fra Becksöndergaard sammen med 5 numre af Magasinet Liv for kun 199 kroner + porto. Du sparer hele 624,75 kroner. 

Magasinet Liv tager udgangspunkt i hverdagens muligheder og udfordringer på ærligste og mest personlige måde, leverer brugbare guides og viser dig de seneste tendenser inden for mode, skønhed, bolig og mad. Alt sammen til dig, der er fyldt 40.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin – når og hvor du vil

Du kan nu læse Magasinet Liv som e-magasin i den nye Wype app. Se videoen nedenfor og bliv klogere på, hvordan du får adgang til Magasinet Liv og en lang række andre spændende magasiner på din telefon, din tablet og på Wype.dk.

Hvis du har printabonnement på Magasinet Liv har du adgang til dit magasin på din tablet, din telefon eller på Wype.dk. HELT GRATIS.

Det eneste du skal gøre er at downloade app’en fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Hvis du er printabonnent, kan du oven i købet få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner for kun 29 kr. om måneden. Første måned er endda gratis og uden binding.

Hvis du ikke har et printabonnement kan du for 99 kr. om måneden få adgang til Magasinet Liv og alle vores andre magasiner. Første måned er gratis og uden binding.

Læs mere om Wype her.

Måske er du interesseret i ...

Seneste