© Maanesten

Få fin halskæde fra Maanesten sammen med Magasinet Liv

Der er dømt selvforkælelse – og hvilken bedre måde at gøre det på end med smykker

29. januar 2017 af Redaktionen

Smuk og enkel halskæde fra Maanesten

Længes du efter ro, alenetid og luft i en stresset hverdag? Lige nu har vi et supergodt tilbud, der giver dig både selvforkælelse og en mulighed for at trække stikket for en stund og blive opdateret, underholdt og inspirereret. Du får nemlig 6 numre af Magasinet Liv + en smuk Maanesten halskæde til 199 kroner + porto. Du sparer 520 kroner! 

Magasinet Liv tager udgangspunkt i hverdagens muligheder og udfordringer på den ærligste og mest personlige måde, leverer brugbare guides og viser dig de seneste tendenser inden for mode, skønhed, bolig og mad. Alt sammen til dig, der er fyldt 40.

© Maanesten Jewellery

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin – når og hvor du vil

Nu kan du læse Magasinet Liv som e-magasin i den nye Wype app. Se videoen nedenfor og bliv klogere på, hvordan du får adgang til Magasinet Liv og en lang række andre spændende magasiner på din telefon, din tablet og på Wype.dk.

Hvis du har printabonnement på Magasinet Liv har du adgang til dit magasin på din tablet, din telefon eller på Wype.dk. HELT GRATIS.

Det eneste du skal gøre er at downloade app’en fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Hvis du er printabonnent, kan du oven i købet få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner for kun 29 kr. om måneden. Første måned er endda gratis og uden binding.

Hvis du ikke har et printabonnement kan du for 99 kr. om måneden få adgang til Magasinet Liv og alle vores andre magasiner. Første måned er gratis og uden binding.

Læs mere om Wype her.

Måske er du interesseret i ...

Seneste