Jewellery of Copenhagen ur
© Magasinet Liv | Jewellery of Copenhagen

Få et smukt ur fra Jewellery of Copenhagen sammen med Magasinet Liv

Du sparer lige nu 849 kroner, når du køber det smukke ur fra Jewellery of Copenhagen sammen med Danmarks bedste magasin til kvinder 40+

1. marts 2018 af Redaktionen

Elegant armbåndsur fra Jewellery of Copenhagen

Jewellery of Copenhagen har lavet et elegant og feminimt armbåndsur med eksklusive Swarowski-sten og rosaguldbelægning på urskiven. Uret har en klassisk sort læderrem og er fremstillet med urkasse i nikkelfrit og rustfrit stål. Uret har et klassisk tidsløst design og samtidig giver Swarowski-stenene uret et eksklusivt look, som er med til at gøre uret velegnet både hverdag og fest.

Lige nu får du det smukke ur fra Jewellery of Copenhagen sammen med fem numre af Magasinet Liv for kun 199 kroner + porto. Du sparer 849 kroner!

Hvorfor skal jeg abonnere på Magasinet Liv?

Magasinet Liv tager udgangspunkt i hverdagens muligheder og udfordringer på ærligste og mest personlige måde, leverer brugbare guides og viser dig de seneste tendenser inden for mode, skønhed, bolig og mad. Alt sammen til dig, der er fyldt 40.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin – når og hvor du vil

Du kan nu læse Magasinet Liv som e-magasin i den nye Wype app. Se videoen nedenfor og bliv klogere på, hvordan du får adgang til Magasinet Liv og en lang række andre spændende magasiner på din telefon, din tablet og på Wype.dk.

Hvis du har printabonnement på Magasinet Liv har du adgang til dit magasin på din tablet, din telefon eller på Wype.dk. HELT GRATIS.

Det eneste du skal gøre er at downloade app’en fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Hvis du er printabonnent, kan du oven i købet få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner for kun 29 kr. om måneden. Første måned er endda gratis og uden binding.

Hvis du ikke har et printabonnement kan du for 99 kr. om måneden få adgang til Magasinet Liv og alle vores andre magasiner. Første måned er gratis og uden binding.

Læs mere om Wype her.

Måske er du interesseret i ...

Seneste