Beauté Pacifique Serum
© Ditte Capion | Beauté Pacifique

Få den skønne serum fra Beauté Pacifique sammen med Magasinet Liv

Du sparer 549 kroner, hvis du køber den lækre serum fra Beauté Pacifique sammen med Danmarks bedste magasin til kvinder 40+

25. august 2017 af Redaktionen

Beauté Pacifiques serum Submersive Serum Paradoxe har en enestående evne til både at trænge dybt ned i huden samt her og nu at udfylde små porer og ujævnheder i hudens overflade.

Det giver huden en overflade, der er helt perfekt forberedt til at lægge den flotteste makeup.

Beauté Pacifique har en god antiage-effekt og er forebyggende mod rødme.

Lige nu får du den lækre Beauté Pacifique Serum på 30 ml sammen med fem numre af Magasinet Liv for kun 199 kroner + porto. Du sparer 549 kroner!

Beauté Pacifique
© Beauté Pacifique

Hvorfor skal jeg abonnere på Magasinet Liv?

Magasinet Liv tager udgangspunkt i hverdagens muligheder og udfordringer på den ærligste og mest personlige måde, leverer brugbare guides og viser dig de seneste tendenser inden for mode, skønhed, bolig og mad. Alt sammen til dig, der er fyldt 40.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin – når og hvor du vil

Du kan nu læse Magasinet Liv som e-magasin i den nye Wype-app. Se videoen nedenfor, og bliv klogere på, hvordan du får adgang til Magasinet Liv og en lang række andre spændende magasiner på din telefon, din tablet og på Wype.dk.

Hvis du har printabonnement på Magasinet Liv, har du adgang til dit magasin på din tablet, din telefon eller på Wype.dk. HELT GRATIS.

Det eneste, du skal gøre, er at downloade appen fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Hvis du er printabonnent, kan du ovenikøbet få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner for kun 29 kr. om måneden. Første måned er endda gratis og uden binding.

Hvis du ikke har et printabonnement, kan du for 99 kr. om måneden få adgang til Magasinet Liv og alle vores andre magasiner. Første måned er gratis og uden binding.

Læs mere om Wype her.

Måske er du interesseret i ...

Seneste