Bliv klar til fest med en designklassiker

Den ikoniske clutch er en altid populær designklassiker, som kan redde dig i de værste garderobekriser. Få den sammen med Magasinet Liv

4. november 2016

De fleste af os har prøvet det før. En time før festen begynder, aner vi ikke vores levende råd om, hvad vi skal tage på, og det går da slet ikke med det samme skrud som sidst, du var til fest.

Dette problem kan du komme udenom med en lækker taske, der kan få dit outfit til at stråle på ny.

Der findes mange fine tasker, som hver især komplimenterer et outfit på hver deres måde. Få tasker er dog lige så afdæmpet elegante og har en så lang og rig historie som clutchen.

>>> Få din egen eksklusive clutch i lækkert skind sammen med Magasinet Liv her <<<

Den tidløse klassiker

Tidligere versioner af clutchen blev introduceret i begyndelsen af 1800-tallet, men vi skal faktisk 500 år længere tilbage for at finde det ældste eksempel.

I 2014 blev en taske, som i udseende minder meget om den klassiske clutch, vi kender i dag, fremvist på Courtauld Gallery i London.

Tasken, som er fundet i Mosul i Irak, er lavet af dyre materialer og udsmykket med fine mønstre som viser, at den har tilhørt en meget fornem kvinde, der har levet omkring år 1300.

Få en lækker clutch i høj kvalitet

Tasken fra Mosul er faktisk den ældste dametaske i verden, som man kender til. Tasker og deres designs har naturligvis udviklet sig over tid, og den dag i dag er clutchen som vi kender den utroligt populær og sælges over hele verden. Lige nu kan du få et smukt eksemplar fra Adax.

Adax blev grundlagt af Eugen Silfen i 1982 og er kendt for at producere lædervarer af høj håndværksmæssig kvalitet. En kvalitet som går igen i tasken her.

Den eksklusive clutch har i sig selv en værdi af 499 kr. men du kan få den sammen med 5 nr. af Magasinet Liv for kun 199 kr. + porto. Du sparer 649 kroner! Se mere her.

Måske er du interesseret i ...

Seneste