5 numre af Magasinet Liv + skøn duft

Få en feminin, frisk og forførende duft sammen med et abonnement på Magasinet Liv. Du sparer 435 kroner.

19. november 2015 af Jane Hansen

Der findes så mange skønne dufte på markedet, at det kan være en udfordring at finde netop den parfume, der skal sprede en skøn, forførende duft omkring dig. Men parfumen For her l'eau fra den amerikanske designer Narciso Rodriguez forener det, vi kvinder eftersøger i en duft: “Moderne femininitet, sensuel, uimodståelig, blid og vanedannende. Og så på én og samme tid. En klassiker, der fungerer til både hverdag og fest.” Sådan lyder dommen fra skønhedsredaktør Mette Bundgaard.

Parfumen har i sig selv en værdi af 360 kroner, men du får parfumen + 5 numre af Magasinet Liv for kun 249 kroner. Du sparer altså 435,75 kroner.

Med et abonnement på Magasinet Liv får du hver måned fornøjelsen af et magasin, der opdaterer, underholder og inspirerer voksne kvinder på en ærlig og personlig måde. Magasinet Liv tager afsæt i livet, som det er, når du har passeret de 40 – og vi kender det, fordi vi selv er 40+. Magasinet tager udgangspunkt i hverdagens muligheder og udfordringer, og som livsstilsmagasin er du også sikret brugbare guides og de seneste tendenser inden for mode, skønhed, bolig og mad.

BESTIL L'EAU NARCISO RODRIGUEZ FOR HER EAU DE TOILETTE (30 ML.) + 5 NUMRE AF MAGASINET LIV FOR 249 KRONER. DU SPARER 435,75 KRONER.

– Skynd dig, vi har kun et begrænset antal på lager.

Måske er du interesseret i ...

Seneste