Tre kvinder, spa
© iStock

Trænger du og dine veninder til lidt venindetid? Her er 5 sjove ting, I kan lave sammen

Hvis du og dine veninder har en travl hverdag, men stadig ønsker at se hinanden, skal I prøve mindst én af de her ting (og nej, det er faktisk ikke shopping)

8. november 2017 af Anne-Mette Søndergaard

Det er vigtigt at dyrke veninderne og de nære relationer, men det er sjældent, at vi har tid til at tage en hel weekend ud af vores stramme kalendere, selvom vi gerne ville.

Derfor har vi fundet 5 sjove og anderledes ting til dig og dine veninder, som vil sørge for, at I får rigtig god venindetid med hinanden. I behøver ikke at bruge en hel weekend på tingene – men til gengæld virker de lige så godt, som hvis I gjorde!

1. Del en loppemarkedsstand

Du og dine veninder får ryddet ud i alle jeres bunker derhjemme, som I alligevel aldrig ville komme til at bruge igen. I tjener desuden en skilling og kan sludre hele dagen undervejs – det er faktisk en ren win-win-win! Og hvis I rigtig skal nyde dagen, så er et godt stykke kage den perfekte prik over i'et. 

2. Hold en spadag

Det er skønt bare at blive æltet igennem fra top til tå. Det gør altså noget for ikke kun kroppen, men også sindet. I kommer ned i det gear, I ellers nemt kan komme til at springe over eller helt glemme. Og så er der altså noget enormt intimt og befriende ved at være tavse sammen og ikke løse problemer (som vi kvinder jo så gerne vil). 

3. Tag til et foredrag

Der er så mange seje 40+ kvinder, som gavmildt deler ud af skarpsindige betragtninger og levet liv, som kan give et godt spark i den anden ende. For eksempel kvinder som Christine Feldthaus og Emilia van Hauen, som holdte foredrag til LIV LIVE 2017. Du og dine veninder går garanteret gladere, klogere og mere handlekraftige derfra!

4. Prøv noget nyt

Hvis I har været veninder i lang tid, er det let at falde ind i et mønster, hvor I laver det samme hver eneste gang. Der er ikke noget galt med klassikerne, men det er også vigtigt at gøre noget nyt engang i mellem – og det kan være hvad som helst! Alt lige fra at brodere eller strikke til at klatre, vinterbade eller kigge på stjerner i en kikkert.

5. Hold den ultimative venindefest

Trænger du og dine veninder til at holde en ordentlig fest? Så foreslår vi, at I hver især inviterer veninder, som de andre ikke kender, og opfordrer alle til at medbringe bobler af forskellig art. Så er festen nærmest garanteret! 

Du vil (garanteret) også kunne lide