It's complicated, Meryl Streep og Alec Baldwin i sengen
© Universal Pictures | Relativity Media | Waverly Films | Scott Rudin Productions | Dentsu

Sidder I fast i rutinen? Her er 5 opdateringer, der gør dit sexliv sjovere!

Vil du gerne sætte lidt ekstra krydderi på jeres sexliv?

6. december 2017 af Anne-Mette Søndergaard

Hvis du gerne vil spice jeres sexliv lidt op og ændre lidt på rutinerne, men ikke er helt sikker på, hvad der lige skal til, så har vi løsningen til dig. 

Vi har fundet fem sexstillinger, som I kan bruge som inspiration. I skal bare prøve jer frem – og husk, at kun fantasien sætter grænser!

1. Missionær med et yoga-move

Ligegyldigt om du er yogamester eller nybegynder, kan du sagtens føje denne sexstilling til jeres repertoire, for tit kan yoga og sex gå hånd i hånd. Yogastillingen, du skal bruge, hedder Baby Pose og er en stilling, hvor du ligger fladt ned på ryggen og har fat bag dine knæ, så dine lår og knæ er presset mod din mave. Denne stilling åbner dit underliv, så din mand med lethed kan trænge dybt ind i dig.

2. Doggy Style med et tørklæde

Hvem havde troet, at vi kunne opgradere vores sexliv med noget, vi har i klædeskabet? Når du og din mand gør jer klar til denne sexstilling, og du er nede på alle fire med din underliv mod ham, så tager han tørklædet rundt om dine hofter. Han skal nemlig bruge det til at trække dig tilbage mod ham, uden at han tager fat i dine hofter. Det vil nemlig give ham et mere solidt greb, så han kan trænge dybere ind i dig. 

3. Cowgirl med et ekstra twist

I stedet for at I laver en klassisk ridestilling, skal du bøje hans ben, så han har fødderne placeret fladt på madrassen med bøjede knæ. Når du skræver over ham, så placér dit ene ben, som du plejer, og det andet mellem hans ben. Det giver dig den fulde styring over, hvor dybt og fra hvilken vinkel han skal trænge ind i dig. Desuden vil din klitoris blive stimuleret af hans skamben. Samtidig vil han helt sikkert nyde synet af dig, hvor du er bossen!

4. Du er øverst – men sidelæns

Hvis du har redet din mand både almindeligt og i reverse cowgirl, hvor du vender ryggen til ham, og I begge elsker det, skal I prøve denne her stilling. Det vil give ham et helt nyt og frækt udsyn til dig. For at du kan holde balancen, sætter du dine hænder på hans krop, imens dine fødder er sikkert plantet på gulvet. Du har den fulde kontrol, så du kan bevæge dig fra side til side, lige så meget du kan og vil, så du kan opnå den ultimative nydelse. Desuden vil hele dit underliv blive stimuleret, fordi du kan få hans penis til at ramme direkte på dit g-punkt.

5. Doggy Style med dine ben om hans hofter

Denne stilling har potentialet til at give dig en stærkere orgasme, og din mand får god udsigt til dig og din numse. Du lægger dig på maven på sengen med din ben og hofter ud over sengekanten. Din mand stiller sig bag ved dig og løfter dine ben, og du vikler dem rundt om hans hofter. Hvis du gerne vil have, at han trænger så dybt ind i dig som muligt, så støt på dine albuer – det vil også give dig mulighed for at stimulere dig selv imens.  

Kilde: Womansday.com

Du vil (garanteret) også kunne lide