Fotograf fortæller kvinder, at de er smukke
© Instagram / @Rotasiz Seyyah

Se de rørende reaktioner, når kvinder fra hele verden får komplimenter

Billederne er fuldstændig fantastiske, og de vil med garanti sætte et smil på dine læber

13. november 2016 af Louise Gellert Kätow

Vi har før set eksempler på inspirerende Instagram-profiler, og nu har vi fundet endnu en profil, som kan noget ganske særligt. Mehmet Genc er en tyrkisk rejsefotograf, der går under navnet 'Rotasiz Seyyah' på Instagram, hvilket oversat til dansk betyder "nomade uden en rute". 

De sidste fire år har han rejst hele verden rundt for at tage billeder af indfødte fra forskellige lande. Hans billeder er fuldstændig fantastiske, og der er især et specielt projekt, som virkelig vil sætte et smil på dine læber. Han kalder projektet "You Are So Beautiful", og idéen er simpel, men budskabet er virkelig smukt. 

"Du er så smuk"

Genc fortæller de mennesker, som han møder på sine rejser, at de er smukke. "Du er så smuk," siger han for efterfølgende at fange deres reaktion på et billede. Og som det fremgår af hans billeder, stråler de af kærlighed, hvilket gør, at resultaterne er intet mindre end vidunderlige at kigge på.

Du kan følge Genc og hans rejse på Instagram, hvor han har en følgerskare på mere end 99.000 følgere. Du kan også se nogle af hans inspirerende billeder lige her. 

Du vil (garanteret) også kunne lide