Sådan opgraderer I sexlivet
© Getty Images

Sådan opgraderer I sexlivet

Kan du huske, hvordan du sitrede, da du var nyforelsket, og din kæreste rørte ved … din ankel? Her er 6 tips til at puste liv i flammerne igen.

24. oktober 2017 af Redaktionen

1. Kys hinanden hver dag

Når forelskelsen har lagt sig, glemmer vi tit at kysse, men det er synd. For når vi kysser hinanden med tungen, udveksler vi forelskelseshormoner, der findes i spyttet. Hvis I tungekysser hver dag, kommer I tæt på hinanden, og det er svært ikke at få lyst til mere, når man kysser inderligt.

Claes Bang: “God sex er det vigtigste!”


2. Gå i bad sammen

Nyd et varmt bad sammen, og væn jer til at være nøgne sammen. Rør ved hinanden, og genskab fortroligheden over for hinandens kroppe ved at lade hænderne gå på vandring under det varme vand. Det kan føles både frækt, trygt og beskyttende.
 

3. Start dagen med at ligge tæt

I stedet for at haste ud af sengen om morgenen, så brug fem-ti minutter på at ligge tæt – måske helt nøgne – uden at det handler om sex. Aftal på forhånd, at øvelsen bare handler om at blive trygge ved hinandens kroppe og finde nærværet igen.


Jeg har mistet lysten til sex - har jeg brug for hormoner?

4. Pust liv i forspillet

Et godt forspil kan gøre det langt mere interessant for en kvinde at sige: ‘JAAA!’ til sex. Kvinder er længere tid om at blive tændte end mænd. Hvis forspillet er forsvundet fra jeres sexliv, så tal om at genindføre det, og sæt ord på, om det er oralsex, leg med fingrene eller en intim massage, der skal til.

5. Leg jer til et bedre sexliv

Køb et erotisk brætspil, eller tag et spil kort, og lav jeres egne regler. Brug en lørdag aften på at lege jer til mere lyst og lir.


Marianne Tromborg: “Med alderen slipper man for dårlig sex og rødvin”
 


6. Find nye steder

Når sexlivet stilner af, kan det være på tide at finde nye måder at nyde hinanden på. Ryk jeres elskov ud i naturen, tag en nat på hotel, eller mal hinandens kroppe med chokolade.

Kilde: Sexolog Christina Tatarczuk, Happylife.dk

Du vil (garanteret) også kunne lide