Find mand nummer to | Mand og kvinde holder om hinanden

Sådan finder du mand nr. 2!

Det kan virke overvældende at begynde at date, især hvis det er længe siden, du sidst har prøvet det. Måske føler du dig på glatis. Vi hjælper dig lidt på vej med 7 gode tips.

22. marts 2017 af Trine Pio

1. Kend din kærligheds-vision

Spørg dig selv: ‘Hvad ønsker jeg dybest set at opleve sammen med mand nr. 2?’, ‘Hvad kan jeg ikke leve med?’, ‘Hvad kan jeg ikke leve uden?’ og ‘Hvad vil det give mig at have mand nummer to i mit liv?’. Sæt ord og billeder på dine drømme og følelser. Lav for eksempel en collage, som du kan se på hver dag. Den vil fastholde dine ønsker.

2. Kom godt i gang

Søger du din date online, er det vigtigt, at du skriver en profil, der klart viser, hvem du er, og hvad du søger. Vær specifik. Brug billeder og eksempler. Er du den kreative type, så skriv for eksempel, at du nyder at dyppe fingrene i en malerbøtte og male de vildeste billeder. Ønsker du en varm og omsorgsfuld mand, så skriv for eksempel, at du elsker et stort kram. Vær ikke bange for at vise, hvem du er. Drop alt om at være perfekt.

3. Styr uden om faldgruberne

Da du ikke ved, hvem du skriver med, kan du let gå hen og blive ‘cyber-forelsket’. Virkelighedens mand kan dog vise sig at være meget anderledes end din forestilling, så sørg for et hurtigt møde uden stive duge og de store anretninger. En mand, der ønsker at møde dig igen, vil altid vise det. Giv slip, hvis det ikke er tilfældet.

4. De tre i’er: intention, investering, interesse

Hav en positiv intention, for eksempel: ‘Jeg vil have det sjovt, mens jeg dater’. At date kan side­stilles med fitness. Du er nødt til at investere noget tid. Vær ægte interesseret i din date. Stil åbne og anerkendende spørgsmål som: ‘Det lyder spændende, hvad syntes du ellers om…?’. Husk også at tage din egen taletid, og fortæl noget om dig selv. Og mind dig selv om, at det er i orden at kvaje sig.

 5. Den første date handler kun om én ting

Horisonten behøver ikke at stå i flammer på første date! Det er en myte, at vi bare ved ‘det’ med det samme. De fleste skal mødes flere gange for at finde ud af, om de passer sammen. Så glem alt om bryllupsklokker og pensionsordninger – det eneste spørgsmål, du skal stille dig selv, er: ‘Har jeg lyst til at se ham igen?’. 

6. Find dit match - afvisning findes ikke

Når du kender din kærligheds­vision og ved, hvad du ønsker, er det nemmere at spotte mand nummer to. Græd ikke, hvis en mand ikke ønsker at se dig igen. Det er ikke en afvisning. Han er ganske enkelt ikke et match. Ret dit blik mod true north: en mand, der matcher dig.

7. Hold gryden i kog

Sørg for, at dit liv handler om andet end dating – besættelser fører sjældent noget godt med sig. Sluk din computer mindst én dag om ugen. Fyld dig selv op med gode oplevelser. Hold fast i dine venner. Sørg for at have det sjovt. Brug din krop. Prøv noget nyt, for eksempel salsaundervisning. Nogle gange finder vi mand nummer to, hvor vi mindst af alt venter ham.

Kilde: Suzette von Hornbæks Dating Guide.

Artiklen blev bragt første gang i Magasinet Liv nummer 8.

Seneste

Måske er du interesseret i...