Kold rosévin i vinglas


© iStock

Sådan får du kold vin på kun 10 minutter

Kølig rosé – nu tak. Dette her lille trick kommer til at redde din sommer!

1. juni 2018 af Rikke Hellerup Madsen

Forestil dig følgende scenarium: Du sidder i haven eller på terassen, solen skinner og din veninde kommer til middag om ti minutter. Pludselig går det op for dig, at du har glemt at smide roséen på køl. 

Psst ... Hvis du drikker vin før sengetid, bliver det lettere at tabe de ekstra kilo

Normalt ville du have følgende valgmuligheder: Drikke roséen varm (set før). Putte isterninger i, og forvandle vinen til en tynd omgang (også set før). Heldigvis findes der et trick, som er meget smartere, og alt du skal bruge er et viskestykke og en fryser.

Sådan gør du

Tag viskestykket, og gør det vådt under den kolde hane, indtil det er gennemvædet, uden at dryppe. Svøb derefter det våde viskestykke omkring vinflasken, og læg den i fryseren.

10 til 15 minutter senere har du en perfekt nedkølet vin og jeres aften – og vinen – er reddet.

Grunden til at dette trick virker bedre, end hvis du bare putter flasken i fryseren uden det våde viskestykke er, at viskestykket holder bedre på kulden, og gør nedkølningsprocessen meget kortere. 

Seneste

Måske er du interesseret i...