6 skarpe tips, der effektiviserer din oprydning

Har du også fornemmelsen af at rydde op og altid være omgivet af rod alligevel? Det slutter her! Få oprydningsekspertens ultimative guide til evig orden

24. oktober 2014 af Magasinet Liv

Uønskede gaver:
1) Tingen irriterer dig, og du smider den ud.
2) Tingen er fin, men ikke lige dig, så du giver den videre til en, du er sikker på, vil kunne lide den (det er nemlig forbudt at eksportere sit rod).

Gode minder:
Gem kun det, der står for det allerbedste i din livshistorie. Vær hård. For hvor meget glæde har du egentlig af dem i kassen på loftet?

Læg til genbrug:
Hos Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp, Mødrehjælpen. Eller dit barns fritidshjem. Men handl hurtigt! Den store sorte sæk til genbrug bliver hurtigt til rod i sig selv.

Sælg ud:
På lauritz.com, trendsales.dk, dba.dk, qxl.dk. Book en stand på et loppemarked. Men overvej, om du kan få nok for dine ting. Tid er jo også penge.

Skab faste pladser:
Ellers ender mange ting med at føre en hjemløs og trist tilværelse i vindueskarme, på borde og andre steder. Derfor starter og slutter al god oprydning med at finde ud af, hvor tingene skal bo. Og det gælder alle ting. Skabe, skuffer, æsker, mapper, net - der findes mange hjem til dine ting. Sørg for, at de findes i dit.

Og husk så: Hver dag at lægge tingene på plads igen.

Kilde: "Farvel rod, hej frihed. Kom rodet til livs" af Lena Bentsen, Nyt Nordisk Forlag

Bragt første gang i Magasinet Liv nr. 21

Du vil (garanteret) også kunne lide