Nicole Kidman
© Instagram @pirelli

Ny kalender viser billeder af Hollywood-kvinder i deres uforfalskede skønhed

Nicole Kidman og Julianne Moore er blot få af de kendte kvinder, som pryder Pirelli Calender 2017. Billederne er rå og uredigerede og minder os om, at vores erfaringer er smukke

30. november 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

Nicole Kidman, som blandt andet spiller den sørgende mor i Rabbit Hole, der er perfekt at se på en gråvejrsdag, kan nu ses på helt uredigerede billeder i Pirelli Calender 2017 af fotografen Peter Lindbergh. 

Det kan hun sammen med de tretten andre Hollywood-kvinder: Julianne Moore, Uma Thurman, Helen Mirren, Lea Seydoux, Rooney Mara, Kate Winslet, Lupita Nyong'o, Robin Wright, Charlotte Rampling, Zhang Ziyi, Alicia Vikander, Penelope Cruz og Jessica Chastain.

Husk din naturlige skønhed

Kalenderen er sammensat af rå sorthvide portrætter af de kendte kvinder i alle aldre, og den har stor fokus på det simple, menneskelige og ægte i vores samfund, som ellers har tendens til at fokusere på ungdom. Vi skal huske på vores naturlige skønhed som rigtige kvinder, og derfor var der på det to-måneders lange photoshoot i Californien, New York, London, Frankrig og Berlin kun brugt meget lidt tid på styling af kvinderne.

Kvinderne satte deres lid til den dygtige fotograf Lindbergh, og selvom kvinderne har været vant til at posere på den røde løber, var det noget andet at droppe den opstillede posering og føle sig tryg i det uredigerede og rå photoshoot. “Det kræver en mester som Peter at få dig til dette”, siger Helen Mirren ifølge Hapersbazaar.

Uma Thurman, som også er en af de smukke kvinder, der pryder Pirelli-kalenderen, synes, at det er vigtigt for sine børn at se deres mors aldring, og at hun er sig selv. At vise at man som kvinde har levet, og at erfaringer er smukke, håber fotografen Lindbergh med Pirelli Calender 2017. Han ønsker, at kunne starte en kulturel samtale om, hvordan ægte skønhed ser ud, lige som fotografierne af parret Garry og Darwin og deres 20 års kærlighed også gør.

Se nogle af billederne fra Pirelli Calender 2017 af Lindbergh her:

Du vil (garanteret) også kunne lide