Barn i hospitalsseng
© iStock

Nu kan du støtte børn på de danske hospitaler ved at bære denne smukke ring på din finger

Overskuddet giver børnene mulighed for at glemme deres sygdom for en stund

25. august 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Over 75.000 børn indlægges hvert år på de danske hospitaler. Heldigvis er der flere initiativer, som kæmper for at gøre børnenes sygdomsforløb bedre. Det er eksempelvis ikke længe siden, at hele Danmark kunne hylde Danske Hospitalsklovne ved at tage en rød næse på og dele smil ud på Spred Glæde Dag

Nu kan du støtte børnene på de danske hospitaler ved at købe en fin ring, som er lavet af Alice Brunsø i samarbejde med Jewelry by AD. Her går overskuddet til KidsAid.

Børnene oplever noget andet end sygdommen

KidsAid er en organisation, som primært støtter børn på de danske hospitaler, så de får et bedre ophold. Især børnene, der er langtidsindlagte og ikke har mulighed for en normal hverdag, får altså glæde af det i deres indlæggelsestid. 

KidsAid samarbejder med en masse danske artister og samler penge ind ved hjælp af deres kreative arrangementer. De giver børnene oplevelser i form af eksempelvis koncerter, hvor de kan invitere deres venner med, så de får en sjov og mindeværdig dag sammen med vennerne.

Alice Brunsø ring
© Alice Brunsø

Støt børnene ved at bære ringen på din finger

Ringen, som du kan købe for at støtte KidsAid, er egentlig lavet som en lillefingerring, men den kan bruges på alle fingre. 

Den koster 599 kroner og for hver ring, der bliver solgt, går 100 kroner til KidsAids arbejde. Ringen kan købes her.

Du vil (garanteret) også kunne lide