Veninder
© iStock

Nu kan du give din veninde en gave, som skaber ro i den fortravlede hverdag

Denne gave er det perfekte symbol på jeres venskab, som vokser sig grønnere og større med tiden – og så er det med garanti en gave, som vil blive husket

9. december 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

Kan du huske, hvad du fik i julegave sidste år? Selvom det måske virker som et meget simpelt spørgsmål, kan det godt være svært at huske alle gaverne. Heldigvis kan du nu købe en gave til veninden, som helt sikkert vil blive husket. 

Gaven er en plante, og det vil med garanti bringe jer tættere sammen at give din veninde en plante, som I i fællesskab kan plante og se vokse. Den er det perfekte symbol på jeres venskab, som vokser sig grønnere og større med tiden.

Urban Garden Co. gør det endnu nemmere for os at gøre vores julegaveidé til virkelighed, for de har netop lanceret tre forskellige frøæsker, som indeholder frø til grøntsager, bladgrønt og krydderurter. Frøæskerne er særligt tiltænkt haver i byen, som kan hjælpe med at skabe ro i den fortravlede hverdag. 

Du kan derfor hjælpe din veninde (eller måske er dette et nyt julegaveønske til dig selv?) med nemt at komme i gang med sin egen lille byhave – uanset om det er i altankassen, i vindueskarmen, i lejlighedskompletsets gård eller i en lille have. Et lille projekt, som helt sikkert vil glæde hende!

Du kan se dem lige her: 

Frøæske med bladgrønt

Julegave til din veninde
© Urban Garden Co.

Frøæske med grøntsager

Julegave til din veninde
© Urban Garden Co.

Frøæske med krydderurter

Julegave til din veninde
© Urban Garden Co.

Seneste

Måske er du interesseret i...