Nu kan du dyrke yoga og mindfulness med din telefon

Spotify giver dig nu mulighed for adgang til både musik, sundhed og glæde. Så på med høretelefonerne, hvis du trænger til en portion indre ro

3. november 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

Forskning har tidligere vist, at mindfullness kan hjælpe på internetafhængighed, og nu bliver det endnu nemmere at opnå et sundere og gladere liv med indre ro med den app, du med garanti allerede ikke kan leve uden – Spotify.

Nem adgang til mere musik, sundhed og glæde

Musiktjenesten Spotify har netop indgået et samarbejde med verdens førende digitale sundheds- og livsstilsplatform Headspace. 

Headspace har hjulpet mere end ti millioner mennesker verden over med at træne deres hjerner med henblik på at få et sundere og gladere liv, og sammen med Spotify, som har skabt mere end 22 millioner afslappende playlister med mindfulness, er det nye samarbejde den perfekte opskrift for dig, der gerne vil finde den indre ro

“Mindfulness handler om at være til stede i nuet. Og når vi er det, får vi meget mere glæde ud af musik. Spotify Premium tilbyder playlister, der fokuserer på ro, søvn og træning og komplimenterer derfor Headspaces vejledninger til at træne hjernen for at opnå et sundere mentalt helbred,” siger Andy Puddicombe, som er grundlægger af Headspace.

Du kan fra i dag abonnere på både Spotify Premium og Headspace til kun 149 kr. om måneden.

Du behøver kun et enkelt login, som giver dig adgang til begge tjenester. Hvis du allerede er Spotify-bruger, kan du opgradere på Spotify’s hjemmeside. 

Du vil (garanteret) også kunne lide