Fire veninder
© iStock

Med denne app kan du møde nye veninder

Det kan være svært at få nye veninder i voksenlivet, men vi kender en app, som kan hjælpe dig. Læs mere om konceptet her

27. januar 2017 af Martine Haug Nysether / Tara.no

Hvis du er på udkig efter en ny kæreste, findes der utallige datingsider på nettet og dating-apps som Tinder og Happn, og dermed kan du med et par tastetryk finde dig en ny potentiel parter. Så enkelt er det ikke at møde nye veninder, og det kan være vanskeligt at få nye venner i en voksen alder.

Men nu vil den nye app Hey! VINA gøre det lettere for dig at møde nye veninder, som har de samme interesser som dig. 

Dating-app for veninder

Når du har hentet app'en og oprettet din profil, starter du med en introduktions-quiz med enkle, ja- og nej-spørgsmål for at finde frem til din livsstil og interesser. Når du er færdig med spørgsmålene, kan du begynde at swipe.

Ligesom på Tinder swiper du til venstre, hvis du ikke er interesset, og til højre, hvis du godt kunne tænke dig at møde personen.

Få nye veninder med app'en Hey! VINA
© Hey! VINA

“Skal vi være veninder?”

Når to brugere får et match, popper der en besked op, som foreslår, at I mødes ansigt til ansigt.

“Vi vil have brugerne til at møde hinanden offline så hurtigt som muligt,” fortæller grundlæggeren af app'en, Olivia June Poole, til Hufftington Post.

Sammen med medgrundlæggeren, Jen Aprahamian, har hun en klar vision om, hvad de ønsker at opnår med app'en.

“Det er nødvendigt med venskaber mellem veninder. Vi håber, at kvinder kan finde deres nye bedste venner, rejsepartnere, brunch- barsel- eller træningsveninder med vores app,” siger Poole.

Få veninder som voksen

Da vi var yngre, fik vi venner, fordi vi gik i skole, tog en uddannelse og var sammen i fritiden. Men i en voksen alder kræver venskaber meget mere.

Du har kolleger og naboer, men det er ikke sikkert, at I har god kemi, så det fører til et venskab.

Selvom det er første møde med en fremmed kvinde godt kan være lidt svært, ligesom det kan være med en første date, mener Poole og Aprahamian, at det bare er med at tage chancen, hvis du har lyst til at møde og få nye venner.

“Vi flytter mere end nogensinde før. Og uanset om du bor der, hvor du altid har boet, flytter dine venner, de gifter sig eller får børn. Du skal altid være sikker på at have mennesker omkring dig, som kan støtte dig,” siger Poole. 

Artiklen er første gang bragt på norske Tara.no, og du kan downloade Hey! VINA her. 

Du vil (garanteret) også kunne lide