Livstilsekspert Flemming Møldrup fra Kender du typen?
© Athenas

Livsstilseksperten vil gerne snuse rundt hos disse 3 kendte kvinder

Flemming Møldrup fra Kender du typen? afslører her, hvilke kvinders hjem han drømmer om at gå på opdagelse i

13. oktober 2016 af Louise Thorsted

I Kender du typen? har livsstilsekspert Flemming Møldrup besøgt et hav af danske hjem og snuset rundt i både køkkenskuffer og klædeskabe. 

Men hvilke tre kvinder vil Flemming Møldrup allerhelst besøge, hvis han selv kunne vælge? Få svaret her. 

1. Helle Thorning

“Jeg kunne godt tænke mig at se, hvordan Helle Thorning rent indretningsmæssigt tacklede at have tjansen som chef for Danmarks historiske arbejderparti og chef for Danmark. Jeg har stort respekt for hende og undrer mig over, hvor meget shit hun har skullet tage, og hvor grimt hun er blevet talt om, når man tænker på, hvordan vi taler til og om Lars Løkke.”

Helle Thorning, Kender du typen?
Helle Thorning.© Pr

2. Soulaima Gourani

“Den danske samfundsdebattør er i gang med at lave verden om ved at inspirere mennesker, ledere og virksomheder til at tænke anderledes. Et skridt ad gangen. Hun er nærmest selfmade og helt fortjent på internationale lister over talenter, man skal holde øje med. Hun har gang i så mange ting, at der må være ting over det hele, men hun er sikkert også god til at holde orden.”

Soulaima Gourani, Kender du typen?
Soulaima Gourani.© Pr

3. Hella Joof

“Hun er så tilpas skævt et menneske og udadtil fløjtende ligeglad med, hvad folk mener om hende, at jeg er nysgerrig på, hvordan hun bor. Hun indretter sig sikkert sådan, som hun er. Hyggeligt og komfortabelt, men heller ikke for hyggeligt, for så sygner hun bare hen.” 

Hella Joof, Kender du typen?
Hella Joof.© Pr

Du vil (garanteret) også kunne lide