Hvad tænker mænd om 40-årige kvinder?
Mads Steffensen, Thomas Hermann, Morten Løkkegaard og Peter Mogensen.© Scanpix / E-ntertainment / Thomas-Herman.dk / Ulrik Jantzen / Athenas

6 kendte mænd fortæller, hvad de tænker om 40+ kvinder

Hvordan ser mænd på os? Lærer de noget af os? TV-vært Mads Steffensen, politisk kommentator Peter Mogensen og fire andre kendte mænd giver dig svaret lige her

12. oktober 2016 af Redaktionen

Vi har tidligere samlet kendte mænds svar på, hvornår de synes, at kvinder er dejligst. Denne gang har vi samlet mændenes tanker om 40-årige kvinder, og vi har blandt andet spurgt, hvad de ville ønske, vi kvinder ville lade være med. 

Musiker Chris Minh Doky

Hvad ville du ønske, at 40+ kvinder ville lade være med?

“Der er ikke noget mere irriterende, end når I siger: ‘Ja, jeg er jo godt nok ikke så spændstig, som jeg har været’. Eller: ‘Jeg ligner jo ikke en på 20 længere’. Hold nu kæft, for helvede! Det er, som om der er opstået sådan en fællespsykose, hvor kvinder tror, at mænd kun vil have kvinder i 20’erne – vel vil vi da ej! 

Prøv selv at tænke på, hvor anstrengende det kan være med mænd, der insisterer på at være ‘drengerøve’ – det er det samme. Kvinder skal stå ved, hvem de er, og hvor gamle de er. Kvinder, der står ved sig selv, er mega attraktive.” 

Chris Minh Doky | Kendte mænd om kvinder 40+
Chris Minh Doky.© Asger Mortensen

TV-vært Mads Steffensen

Hvad kan kvinder, som ingen andre kan?

“Kvinder er langt bedre til at analysere et problem end mænd, og I er også mere nuancerede. Jeg svarer altid meget firkantet og lander ofte på en konklusion, der ikke er til at misforstå. Men der er kvinder lidt bedre til at lytte og hjælpe spørgeren, så vedkommende selv finder frem til sit svar.”

Mads Steffensen | Kendte mænd om kvinder 40+
Mads Steffensen.© E-ntertainment

Filminstruktør Tomas Villum Jensen

Et godt råd til kvinder 40+?

“Skru ned for forventningsblusset. Skru ned for ‘vil du se mit fine hjem?’. Det behøver ikke koste en milliard at holde en fest.

Det er okay at bede folk om at tage lidt med selv og bare bruge engangsbestik. Lav en sammenkogt ret – bare der er noget at spise. Selve maden er ikke vigtig, for det, der gør en fest, er alt det, der sker, efter at maden er spist.

Hellere holde en enkel fest tit og så få set sine venner og sin familie.

Et andet godt råd er: Drop at forstå, hvorfor en fodboldkamp er vigtig. Bare acceptér, at sådan er det. Og det samme skal mænd gøre med sko og støvler!”

Tomas Villum Jensen | Kendte mænd om kvinder 40+
Tomas Villum Jensen© Scanpix

Politisk kommentator Peter Mogensen

Specifikt om dem over 40 år?

“I har en livsvisdom, som yngre personer af gode grunde ikke kan komme med. Slag fra livet efterlader perspektiv, der er spændende at høre om og ræsonnere op imod. Betyder det så, at jeg ikke trives fint med yngre kvinder? Nej, selvfølgelig ikke. Jeg kan sagtens klikke med en yngre kvinde, også selv om det i nogle situationer er som at være med i en film, jeg har set før.”

Peter Mogensen | Kendte mænd om kvinder 40+
© Scanpix

Kok Thomas Hermann

Bliver kvinder bedre med årene?

“Ja, helt klart. Kvinder får en større selvtillid, når de runder 40 år. Som regel har de fået de børn, de skal have, fundet sig til rette jobmæssigt og er klar over, hvad de vil. De har heller ikke brug for at blive bekræftet hele tiden, og de er ikke så nervøse som kvinder i for eksempel 30’erne. Jeg kunne slet ikke se mig selv sammen med en på 30 år. Slet, slet ikke. 

Jeg kan skidegodt lide, at modenheden er tydelig, og at det kan ses, at livet er oplevet. Det gør kvinder over 40 år smukke på en helt andenmåde. Og så kan de finde ud af at sige, hvad de vil have, fordi de efterhånden har lært, at mænd ikke kan læse deres tanker.”

Thomas Hermann | Kendte mænd om kvinder 40+
Thomas Hermann.© Thomas-Herman.dk / Ulrik Jantzen

Politiker Morten Løkkegaard

Hvad ville du ønske, at 40+ kvinder ville lade være med?

"At tro, at de har gennemskuet mænd for årtier siden. Sandheden er, at de ved lige så lidt om deres ægtefæller, som de selv er et fortsat mysterium for deres mænd. Heldigvis!"

Morten Løkkegaard | Kendte mænd om kvinder 40+
Morten Løkkegaard.© Athenas

Du vil (garanteret) også kunne lide