Mand og kone
© iStock

8 små hverdagsting, der afslører, at din mand stadig er helt skudt i dig

Hverdagen kan hurtigt gå op i indkøb og huslige pligter, men det er vigtigt at lægge mærke til de små tegn på, at din mand stadig er dybt forelsket i dig

18. april 2017 af Amalie Blixt

Selvom ægteskab kan være hårdt arbejde, så er der også en masse fantastiske sundhedsfordele ved at dele dit liv med en mand, du virkelig elsker. Ægteskabet giver dig tryghed og en at dele dine minder med, men også frustrationer og en tendens til at køre død i hverdagen.

Inderst inde drømmer du måske om, at du og din mand stadig kunne være ligeså hovedkluds forelskede, som I var engang. Men det er I måske også – for lægger du egentlig mærke til de dejlige, små ting i jeres hverdag, der fortæller dig, at din mand stadig er helt skudt i dig? 

1. Han gør en indsats for at overraske dig i hverdagen. Det behøver slet ikke være dyre gaver og besøg på fine restauranter. Det kan også bare være, at han har købt din yndlingsis med hjem fra supermarkedet.

2. Han bider indimellem tingene i sig og går på kompromis. Nogle kampe er bare ikke værd at tage, og det accepterer han. Men når der er noget, der virkelig er vigtigt for ham, så tager han også kampen op og viser dig tingene fra hans side.

3. Han ved, hvad du har brug for, selv når du ikke engang selv ved det – og han opfylder dine behov. Nogle gange har du brug for et stort kram, når du er i dårligt humør, og nogle gange har du bare brug for, at han rusker op i dig.

4. Han tager med til arrangementer, du skal til, selvom han i virkeligheden ikke gider. Det kan være et arrangement i forbindelse med dit arbejde, et lagersalg hos dit yndlingsmærke eller en familiefrokost hos dine gamle bedsteforældre.

5. Han giver dig komplimenter – noget, der er nemt at glemme, når I har været gift i mange år. Det kan da godt være, at han mange gange har rost dig for dine smukke øjne eller fortalt dig, hvor lækker du ser ud i din røde kjole. Men lad være med at tage hans komplimenter for givet – tro på, at han virkelig mener det.

6. Han husker, hvad du fortæller ham. Han ved, hvordan du bedst kan lide din kaffe, og han husker også, hvis du henslængt har nævnt, at du gerne vil se den der nye film med Trine Dyrholm og Nikolaj Lie Kaas – det finder du i hvert fald ud af, når han overrasker dig med biografbilletter på en helt almindelig onsdag.

7. Han holder om dig og holder dig i hånden, når I går på gaden eller et andet offentligt sted. Han vil nemlig gerne vise hele verden, at du er hans – så stolt er han (stadig) over at være din mand.

8. Han kysser dig mindst 5 gange om dagen: Godmorgen, farvel, hej igen, bare fordi, godnat – bare fordi han ikke kan lade være.

Når det så er sagt…

Hvis der er et par af disse punkter, som du ikke kan skrive ‘tjek’ ved, så betyder det bestemt ikke, at din mand ikke længere er forelsket i dig. Kærlighed kommer i mange former og farver, og alle mennesker har deres egen måde at vise forelskelse.

Husk også, at jeres kærlighed, forelskelse og værdsættelse går begge veje. Hvis der er noget af det ovenstående, du savner i dit ægteskab, så skal du måske prøve at gøre netop dét for ham. 

Du vil (garanteret) også kunne lide