Par står i byområde
© Getty Images

Listen til dig: Fede 40+ kulturoplevelser til din januar

Mørket og årsskiftet kalder på alle måder på gys. Klapr for eksempel tænder en hel festival igennem, og få gåsehud i koncertsalen...

19. januar 2019 af Louise Thorsted

Genvej til en klassiker 

Fra d. 10. januar til d. 9. februar 2019

Øm og vild erotik, desperation, vold, mord, hestepartering og henrettelser. Der spares ikke på safter og kræfter, når Aarhus Teater sætter Johannes V. Jensens klassiker Kongens Fald op i samarbejde med Det Kongelige Teater. Læn dig tilbage i det røde velour, og få dramaet om drømmere og fantaster og det danske vægelsind serveret på fornemste vis.
Aarhusteater.dk


Er du til det kolde gys? 

Fra d. 24. januar til d. 27. januar

Der er snart en festival for alt og selvfølgelig også for vinterbadere! Uanset om du allerede er en af de seje, eller du lurer på, om det er dig, er Skagen Vinterbader Festival stedet at være, når sæsonen topper, og temperaturen skraber bunden af termometeret. Der bades fra Grenen, og har du nok i et dyp, så sker der også en masse andet – indendørs. 
Skagen.dk/events

Gå ud og gå en tur! 

Hele året

Husk at få en mundfuld dagslys, mens det er der. Trænger du til inspiration til andet end en tur rundt om blokken eller den sædvanlige rute i skoven, så hent Naturstyrelsens foldere med vandreture. De handy foldere, som hver dækker et mindre naturområde, fås på de fleste biblioteker og turistbureauer (og kan også findes og nærstuderes på hjemmesiden) og er fulde af sjove fakta og smalle stier.
Naturstyrelsen.dk


Månedens digitale!

Det er januar, og det må gerne være nemt. Så sæt dig ved siden af din mand, eller hvem du deler indkøbspligten med, og installér begge appen LISTONIC. Her kan I oprette og udfylde indkøbssedler, som I deler med hinanden med en mailinvitation. Slut med at mangle mælk til morgenmaden!


Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv nr. 1. 

Måske er du interesseret i ...

Seneste