Bilguide: Find og køb din nye bil med personlige søgekriterier. Pris, bagagerum, størrelse, automatgear
© iStock

Leder du efter ny bil? Få hjælp her

Søg blandt mere end 2.000 biler med et enkelt klik og find den, der passer til netop DINE behov

10. december 2016 af Redaktionen

Det kan tage op til 9 måneder at beslutte dig for, hvilken bil, som er den helt rigtige til dine behov – men nu kan du få hjælp til at tage beslutningen med et helt nyt værktøj, som vores kollegaer på Bil Magasinet har lavet. Og vi må altså indrømme: Det er smart!

Det kan nemlig være noget af en jungle at finde ud af, hvilken bil som opfylder dine og din families behov. For hvordan er det med økonomi, plads, ’langt på literen’ og alt det andet?

Den helt nye bilguide fra Bil Magasinet vil helt sikkert være en hjælpende hånd for dig. Her kan du angive dine præferencer og blive guidet mellem mere end 2.000 biler, så du kan finde lige præcis den, som er rigtig for dig/jer.

Guiden er brugervenlig og overskuelig, og kontrolpanelet lader dig indstille den månedlige udgift, så du ved, du har råd, og samtidig giver det dig mulighed for at vælge netop de kriterier, der er vigtige for dig og din familie.

Ved alle biler kan du se, hvad det vil koste at finansiere den pågældende bil med en udbetaling på 20 procent. Du har altså mulighed for let at justere efter blandt andet pris, bagagerumsplads, miljøvenlighed, automatgear – og på den måde få vist præcis de biler, der passer til dine behov.

Klik forbi Bilguiden.bilmagasinet.dk allerede i dag, og bliv klogere

Du vil (garanteret) også kunne lide