De 4 heldige Liv-læsere og veninder Charlotte, 50, Maria, 42, Sonja, 44, og Lene, 47, vandt den ultimative selvforkælelsesdag med Imedeen.

Video: Liv-veninderne fik den ultimative forkælelsesdag

Der var tid til hyggesnak, selvforkælelse og afslapning, da 4 skønne Liv-veninder vandt den ultimative selvforkælelsesdag med Imedeen. Kig med – og bliv måske lidt misundelig - her.

3. november 2017 af kommerciel redaktion for Imedeen

Kender du det med virkelig at trænge til hygge med veninderne – men I får bare aldrig lige tid til det?

Sådan havde de fire veninder Maria, Lene, Sonja og Charlotte fra Falster det! De har været veninder i over 14 år og lærte hinanden at kende gennem deres børn.

Men så deltog den ene, Maria, i vores konkurrence i samarbejde med Imedeen her på Magasinetliv.dk og blev den heldige vinder af den ultimative forkælelsesdag på Kurhotel Skodsborg.

- Jeg tænkte, at vi alle sammen havde brug for en skøn dag sammen. I en travl hverdag er det ikke så tit, vi har tid til at mødes og virkelig få snakket og hygget sammen. Så det var virkelig en fantastisk dag for os, fortæller den heldige vinder Maria.

Se videoen fra 'A day of beauty' her:


Og hvilken dag, de fik! En luksuriøs dag med forkælelse for både krop og sjæl , der blandt andet bød på ansigtsbehandling, privat yogatime og saunagus, skøn mad og hudanalyse ved en af eksperterne fra Imedeen, der scannede de 4 kvinders hud – og efterfølgende fik de naturligvis en lækker goodiebag med hjem med hudplejetabletter fra Imedeen.

I deres goodiebag var blandt andet Imedeen Time Perfection, som er hudplejetabletter, der plejer huden i de dybere lag, hvor cremer og lotions ikke når ned, og hvor hudens ældning begynder, længe før den kan ses på hudens overflade. Imedeen er et supplement til din daglige skønhedsrutine og forbedrer hudens fugtbalance og mindsker fine linjer og rynker.

Se og læs mere omkring Imedeen på Facebook

Så forkælet blev de

Der var rig mulighed for at blive forkælet og få tid til hyggesnak på ’A day of beauty’ på Kurhotel Skodsborg lidt nord for København, hvis skønne spa-afdeling er blandt de bedste i verden

Efter ankomsten på Kurhotel Skodsborg fik kvinderne en hudanalyse ved Imedeen. Derefter var der privat yogatime, efterfulgt af frokost i The Lobby med palæosmørrebrød. Så stod den på saunagus, efterfulgt af et koldt dyp i Øresund, hvorefter kvinderne igen fik varmen, da der var afslappende spa-tid på egen hånd i Skodsborgs smukke spa-afdeling.

Derefter var det tid til lidt forkælelse i Spa Beauty-afdelingen, med en Classic Nordic Facial, hvor der efter behandlingen også blev serveret ingefærshots, urtethe og raw balls.

Dagen blev afsluttet i The Lobby med Dr. Ottosen juice – og en cocktail til tonerne af live jazz.

Hvis du også drømmer om den ultimative forkælelsesdag så læs mere om mulighederne på Skodsborg.dk
PP-IME-DNK-0188

Seneste

Måske er du interesseret i...