Streg CPH brystplakat til Støt Brysterne
Plakaten hylder brysters forskellighed. Og støtter brysterne!© Streg CPH

Unge iværksættere støtter brysterne og kropsdiversitet med smuk plakatkunst

To unge, danske iværksættere skaber kunstplakater med håndtegnede kvindekroppe for at udbrede budskabet om kropspositivitet og diversitet. Og i forbindelse med Lyserød Lørdag 2019 kan du støtte brysterne ved at købe en brystplakat

30. september 2019 af Michelle Andersen

Det er skræmmende, men det er sandt: De fleste af os har på den ene eller den anden måde kræft inde på livet. Og én ting vi nemt kan blive enige om, er, at det er en grusom sygdom. 

Derfor er det så umådeligt vigtigt, at vi står sammen og støtter de initiativer, som kæmper mod kræften. For sammen er og bliver vi stærkere! 

Lyserød Lørdag 2019

Ét af de initiativer er Lyserød Lørdag, som er en tilbagevendende landsdækkende begivenhed under Støt Brysterne-kampagnen, der indsamler penge til kampen mod brystkræft. 

Og kampen er så vigtig! Hvert år får i gennemsnit 4.694 danske kvinder, ifølge Kræftens Bekæmpelse, konstateret brystkræft. Det kan ske for os alle, og derfor må det også være i vores fælles bevidsthed. 

Lyserød Lørdag afholdes i år lørdag d. 5. oktober 2019, og i hele perioden op til er der rig mulighed for at give et bidrag til den gode sag. 

Kunstplakat støtter brysterne

Det unge iværksætter-makkerpar Mathilde Alarcon og Magnus Zheng Malfilatre, som er indehavere af virksomheden Streg CPH, donerer frem til Lyserød Lørdag d. 5. oktober 50% af overskuddet fra salget af deres værk 'Fuck Cancer' til Støt Brysterne.

Streg CPHs plakater hylder den unikke og uperfekte kvindekrop med dens mange facetter og illustrerer på fineste vis, at ingen kvindekroppe er ens. Og at et bortopereret bryst også muligt og smukt.

'Fuck Cancer'-plakaten fås i tre forskellige størrelser og koster fra 249-549 kroner. Du kan få fat i din støtteplakat her.

Støtteplakat fra Streg CPH til Stør Brysterne
50% af overskuddet fra salget af 'Fuck Cancer' går til Støt Brysterne. © Streg CPH

Du vil (garanteret) også kunne lide