Shannen Doherty
© Wenn

Sådan har vores allesammens ‘Brenda’ det efter sin intense kemobehandling

Shannen Doherty har kæmpet en hård kamp mod brystkræft, og hun opfordrer alle til, at vi står sammen i kampen mod den skrækkelige sygdom

6. marts 2017 af Katrine Vendelbo

Hende, vi alle kender som den livlige og temperamentsfulde Brenda fra Beverly Hills 90210, blev i 2015 ramt af sygdom. Shannen Doherty fik diagnosen, som mange kvinder kæmper med, nemlig brystkræft.

Livstruende sygdom er sjældent noget, vi deler med omverdenen, men Shannen er undtagelsen. Lige siden hun fik diagnosen, har hun delt hjerteskærende og inspirerende billeder af sine op- og nedture på Instagram. 

Shannen har især haft fokus på frygten for, at sygdommen vender tilbage, og hun minder os alle om, at vi er sammen i kampen mod den hæslige sygdom.

En ægte fighter

Blot en uge efter sin sidste kemobehandling deltog Shannen i en velgørenhedsgalla for Animal Hope and Wellness Foundation. Herfra delte hun et billede på Instagram med sin mand, Kurt Iswarienko, hvor hun ser forfriskende glad og rask ud. Adskillige fans har kommenteret med rosende ord og komplimenterer Shannens fantastiske udseende og opmuntrer hende til at kæmpe videre.

Du vil (garanteret) også kunne lide