© Imedeen

Pernille Rosendahls 4 bedste skønhedstips

Få sangerindens tricks til balance, kost, skønhed - og et 4. hemmeligt våben

1. oktober 2018 af Benjamin Native Studio for Imedeen

Pernille Rosendahl (47) bor i København sammen med sin 12-årige søn, Tristan, som hun har sammen med bassist Johan Wohlert. Hun er sangerinde og har været forsanger i ‘Swan Lee’ og i rockbandet ‘The Storm’. Hun har tidligere været dommer i talentshowet ‘X Factor’.

For Pernille Rosendahl handler det ikke om at se yngre ud for enhver pris. For hende handler skønhed mere om ikke at se ældre ud, end hun er - eller føler sig. Derfor hjælper hun sin hud alt det, hun kan, for at den kan holde sig smuk, stærk og strålende. For Pernille handler det især om, at skønhed kommer indefra, hvilket også afspejler sig i hendes kostvaner, mentale velvære, ritualer på badeværelset samt et fjerde våben, der kommer i tabletform. Og som hun nu er blevet ambassadør for – nemlig Imedeen.

1. Det hemmelige våben

"Det føltes helt naturligt at sige ja til at være ambassadør for Imedeen. Jeg har taget Imedeens Time Perfection tabletter i mere end ti år, så jeg kan vitterligt stå inde for dem. Min hverdag tillader desværre ikke altid omfattende og langvarige skønhedsrutiner. Jeg har brug for nemme, enkle rutiner og skønhedsprodukter, hvor jeg kan se en forskel, når jeg bruger dem. Derfor vælger jeg også mine skønhedsprodukter med omhu og er trofast, når jeg har fundet nogle, der virker. Og det gør Imedeen. Det er hurtigt, nemt og effektivt at arbejde på skønheden indefra hver morgen, når jeg alligevel spiser en vitaminpille. Ikke fordi jeg skal se yngre ud – de fine linjer i ansigtet er livets medaljer og vidner om et levet liv – men jeg vil da gerne hjælpe min hud, alt det jeg kan, for at den holder sig skøn og har glød. Min huds udseende er den største grund til, at jeg føler mig smuk." 


Imedeen er hudplejetabletter, som indeholder næringsstoffer som fiskeekstrakt, C-vitamin og zink og arbejder i hudens dybere lag, hvor ældningsprocessen ofte begynder. Imedeen mindsker synligheden af fine linjer og rynker og bidrager til forbedring af hudens kvalitet. Når du tilføjer Imedeen til din almindelige skønhedsrutine, kan du opnå en hud, der føles blød og mere spændstig.

© Imedeen

2. Skab fokus på god og varieret kost

"Jeg går meget op i at pleje min hud. Den svigter jeg aldrig. I perioder hvor jeg har meget travlt, slår min hud let ud. Jeg har en sensitiv hud, som reagerer på stress, mad, alkohol og manglende søvn, men jeg ved lige præcis, hvad der er godt for mig. At jeg skal spise god mad på faste tidspunkter, få noget motion og en god portion søvn. Derfor er god og varieret kost også et must for mig – og gerne med årstidens råvarer i fokus. Jeg er især tilhænger af fed fisk, avocado, mandler, æg, gulerødder og kål."

3. Find glæde i hverdagen

"For mig kommer indre skønhed også af glæde i hverdagen og generelt velvære. Jeg prioriterer derfor nærvær med familie og venner, gåture i naturen og lave god mad hjemme. Men jeg bruger også rigtig meget tid med mig selv. Jeg har et arbejde, hvor der indgår mange mennesker, og derfor har jeg også brug for ro, når jeg kommer hjem. Jeg kan godt lide tid, hvor jeg ikke skal sige noget eller snakke med nogen. Så læser jeg, spiller lidt klaver, skriver og arbejder på de ting, jeg har gang i."

4. Bland skønhedsprodukter, så de passer til dig

"Jeg sværger til olier – især jojoba, som jeg smører min krop med hver morgen efter badet. Jeg blander produkter. F.eks. har jeg cremer fra apoteket, jeg er glad for, men jeg synes, de er for tykke i konsistensen, og så blander jeg dem selv i min lille plastikbeholder – med jojobaolie. Jeg tror meget på, at du kan gå lidt alternativt til dine skønhedsprodukter og på den måde få dem til at blive perfekte til præcis dig. Jeg køber min jojobaolie i to liters flasker. Faktisk har jojobaolie været kendt for sine fantastiske egenskaber i tusinder af år og er eksempelvis blevet brugt af de gamle indianere. I dag finder man faktisk jojobaolie i mange hudplejeprodukter, fordi den plejer og fugter huden effektivt."

Få flere råd til, hvordan du gør din hud sund og efterårsklar, lækre opskrifter samt tilbud på produkter på Imedeens Facebookside og Instagram.

Prøv selv Imedeen her eller køb det hos din nærmeste Matas.

PP-IME-DNK-0346

Du vil (garanteret) også kunne lide