© Line Baun

Line Baun: “Skønhed er udstråling, glimt i øjet og respekt for sig selv”

Da hun var tv-vært, var det vigtigt at se pæn ud. Nu vil hun bare være den bedste udgave af sig selv. Vi har talt med den stærke kvinde om selvforkælelse, skønhedstips og rutiner under lockdown.

1. marts 2021 af Benjamin Creative for Oslo Skin Lab

Line Baun Danielsen er 59 år. Hun er tidligere tv-vært, journalist og kommunikationsrådgiver, og så driver hun en blog henvendt til kvinder over 45 år. Ifølge hende er målgruppen nemlig alt for sjældent repræsenteret, og det vil hun gøre op med. Som hun skriver i et blogindlæg:

"At ældes betyder ikke, at vi skal gå i hi og skamme os over noget – og slet ikke vores alder. Jeg er stolt over, at jeg holder min krop og sjæl spændstig og vital. Min krop og jeg skal holde hele vejen til kisten, og når jeg om forhåbentlig mange år ligger der, skal det være med højt hår, makeup og min bedste kjole."

Vi har talt med den travle kvinde om skønhedsritualer med alderen, rynker der følger med, og hvordan hun forkæler sig selv – blandt andet med kollagen.

Hvordan har dit forhold til skønhed ændret sig gennem årene?

Jeg har haft et erhverv, hvor det at se pæn ud er vigtigt, og derfor har skønhed altid være en integreret del af mit arbejde. Som mange kvinder er jeg da også forfængelig og vil gerne fremstå som den bedste udgave af mig selv. Men for mig er det at være skøn ikke det samme som at være SMUK. Skønhed er udstråling, glimt og respekt for sig selv. Og ja, en flot hud. 

Hvornår føler du dig skøn? 

Det vigtigste for, at jeg føler mig skøn er, at min hud ser glansfuld, sund og frisk ud. Det er vigtigt for mig, at mit ansigt har glød, sådan at jeg ikke behøver at gå med alt for meget makeup. Jeg går efter looket 'naturlig med hjælp'.

© Line Baun/Instagram

Hvad synes du gør andre kvinder skønne?

Smilet på læben og i øjnene er dét, jeg lægger mærke til ved andre kvinder. Det er fedt, når kvinder hviler i sig selv og tør gøre noget ud af sig selv.

Hvad har du gjort under lockdown, hvis du skulle være god ved dig selv?

Hvis jeg virkelig skulle forkæle mig selv, har jeg lavet lækker morgenmad med smoothies, masser af æg, grønt og selvforkælelse. Jeg har taget et dejligt karbad, scrubbet og peelet. Og der har været langt bedre tid til ansigtsmasker og almindelig pleje og forkælelse. Det har været rigtig dejligt.

Hvilke rutiner eller produkter bruger du, som gør, at du føler dig skøn?

Jeg renser altid min hud morgen og aften. Og så har jeg i lang tid brugt særlige produkter, der er rigtig god for moden hud som min. Jeg bruger både en a-vitamincreme, lækre serummer og genopbyggende fugtcremer. Derudover er vand og mit Oslo Skin Lab-kollagenpulver, som jeg indtager hver morgen, selvfølgelig et MUST!

Hvad gør kollagenpulver?

Kollagenpulver er et kosttilskud, som forkæler og plejer huden indefra. I takt med alderen falder vores naturlige kollagenniveau, og det er bl.a. derfor, at huden mister sin elasticitet, og vi får rynker. Ved at indtage Oslo Skin Labs kollagenpulver The Solution Beauty Kollagen, som har dokumenteret effekt, kan du for eksempel opleve:

  • Øget spændstighed og elasticitet i huden.
  • Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og fine linjer.
  • Mindre appelsinhud.

Hvordan har du det med at få rynker?

Rynker er levet liv. Nogle rynker er mere klædelige end andre, ligesom nogle rynker kan sende signaler, du ikke har lyst til at sende. Jeg hverken elsker eller hader mine rynker. De er der bare. Men de fortæller noget om mit liv og de oplevelser, som jeg på både godt og ondt har med i min bagage.

Er der nogle skønhedstips, du ville ønske, at du havde kendt til noget før?

Jeg ville ønske, at jeg tidligere havde været mere opmærksom på, hvordan jeg stimulerer huden INDEFRA, og hvad betydningen af de rigtige produkter er.

Hvad er dit bedste råd til de kvinder, som gerne vil føle sig skønnere? 

Acceptér din alder, men pas på dig selv med den rette kost, motion, kosttilskud, frisk luft og søvn.

Hvorfor tager du kollagenpulver fra Oslo Skin Lab hver dag?

Jeg har taget The Solution Beauty Kollagen i snart 2,5 år, og det bliver jeg ved med. Det er en naturlig måde at hjælpe på hudens glød, fasthed og de fine linjer, som jeg kan se er blevet mindre på trods af, at jeg bliver ældre. På den måde kan jeg være den bedste version af mig selv.

Få 50 % rabat på kollagenpulveret, som Line tager

Vil du prøve kollagenpulveret, som arbejder med huden indefra, uden det er besværligt? Lige nu kan du få 50 % rabat på din første pakke af The Solution Beauty Kollagen ved at følge linket her, hvor rabatten allerede er indsat. Rabatten gælder kun, hvis du bestiller på medlemskab, hvor du automatisk modtager en ny pakke hver 4. uge. Medlemskabet er gratis, og der er ingen binding.

I en pakke modtager du 28 dagsdoser kollagenpulver, som hverken har smag eller lugt, så du kan nemt blande det op i din morgenmad eller i et glas vand.

De bioaktive kollagenpeptider fra Oslo Skin Lab er et hit blandt mange danske personligheder – heriblandt Silke Grane, Lisbeth Østergaard og Christiane Schaumburg-Müller. 

© Oslo Skin Lab

Du vil (garanteret) også kunne lide