Jeanette er 55, skønhedsblogger og stolt af sin alder – alligevel bruger hun anti age-produkter

Jeanette mener ikke, at dét at acceptere sin alder er ensbetydende med, at hun pludselig skal være ligeglad med sit udseende. Læs interviewet og få hendes bedste tip til ikke at føle sig forkert.

1. juli 2021 af Benjamin Creative for Oslo Skin Lab

Tilbage i 2012 startede Jeanette Hylleborg bloggen QLAND som en af de første danske blogs til 50+ kvinder. Her er hun stadig aktiv og skriver om alt fra grå hår og skønhedspleje til sit psykoterapistudie, hun netop er begyndt på. For som hun siger: "Alder skal ikke være nogen hindring – hverken for nye veje i livet eller at have det godt i sin krop."

Selvom hun omfavner sin alder, bruger hun også anti age-produkter som fx kollagenpulver. Men er det selvmodsigende? Vi har stillet den smukke blogger seks spørgsmål – bl.a. om at hvile i sig selv uden at lade stå til.

1. Hvordan har du det med at blive ældre?

"Jeg har et ret nøgternt forhold til at blive ældre. Der er ligesom ikke noget at gøre ved det, og alternativet er værre. Selvfølgelig er der en vemodighed i at erkende, at livet en dag har en ende, men for mig handler det om at få det bedste ud af det. I stedet for at græde over, at vi ikke er evigt unge, må man omfavne hver alder, man er så heldig at opnå. 

Jeg er glad for mit liv og for at være, hvor jeg er nu som 55-årig. Faktisk har jeg de sidste 10 år hvilet mere i min krop, end da jeg var yngre og er stoppet med at lede efter fejl. Jeg står mere ved mig selv og mærker mere tydeligt, hvad jeg har lyst til, og så er jeg blevet mere ligeglad med, hvad andre tænker og mener."

2. Hvis du ønsker at omfavne din alder, hvorfor så bruge anti-age-produkter?

"Jeg omfavner bestemt min alder, men jeg er stadig den samme, og jeg har altid haft en passion for hudpleje og make-up. Jeg kan godt lide at pleje mit ydre uden at være fanatisk. Det er der ikke noget nyt i for mig, og det vil jeg formentlig fortsætte med til min dødsdag.

Bare fordi jeg accepterer min alder, betyder det ikke, at jeg er ligeglad med mit udseende og lader stå til. Jeg vil gerne se godt ud – og hvorfor ikke kunne det som 55-årig? For mig er hudpleje en hobby, uanset om det er anti-age-cremer eller inner beauty som kollagenpulver." 

Efter Jeanette har taget kollagenpulveret The Solution i cirka et halvt år, har hun fået en hudscanning, som viser, at huden allerede er blevet 20 % bedre, og antallet af linjer og dybe rynker er reduceret.

3. Hvorfor tager du kollagenpulver fra Oslo Skin Lab?

"Efter at have læst om, hvad kollagen videnskabeligt har vist sig at have af potentiale – både i mad og som tilskud – fik jeg lyst til at prøve det. Eftersom det er et naturligt protein, der holder huden spændstig, som kroppen kender i forvejen, men producerer mindre af med tiden, synes jeg, det giver mening. Jeg kunne også have valgt at lave en masse mormormad med hele ben for at få kollagen, men det får jeg ikke gjort. Jeg får i stedet taget The Solution."

4. Hvor har du mærket forskel, efter du har taget kollagenpulver?

"Efter tre måneder kunne jeg tydeligt se, at min hals var blevet meget fastere. Sammen med huden på undersiden af overarmene er det den mest markante forskel, jeg har oplevet. Mine lår er også blevet pænere og mere faste, så det har helt klart haft en effekt på hele kroppen. Og det er jo netop dét, som et kosttilskud kan.

I ansigtet har hudscanninger vist en reduktion af linjerne under øjnene på 20 %! Jeg har også selv en følelse af, at ældninger er blevet sat en smule på hold."

Jeanette er ikke på en mission om, at hun nødvendigvis skal se meget yngre eller anderledes ud – men hvis hun kan være en pæn 55-årig, er hun meget tilfreds.

5. Hvordan er det lykkedes dig at hvile så meget i dig selv?

"Jeg har ikke altid hvilet i mig selv. Jeg havde som ung den klassiske følelse af at være forkert. Ikke høj nok, for krøllet hår, for små bryster. Alder og modenhed har blandt andet gjort mig mere sikker på og gladere for mig selv. Som ung sammenligner man ofte sig selv med andre og kan let føle sig forkert. I dag ved jeg, at vi alle har liv på godt og ondt, og at andres tilværelse ser mere ukompliceret og rosenrød ud, end den i virkeligheden er. 

Jeg har også haft modgang, som har modnet mig og fået mig til at erkende, at det handler om at fokusere på det, man har, og ikke det, man ikke har. Samtidig var jeg heldig at møde min dejlige mand for 14 år siden, som er god til at bekræfte mig. Endelig har jeg søgt udvikling gennem terapi."

6. Har du et tip til andre, som vil stå ved, hvem de er, og ikke føle sig forkerte?

"At føle sig i orden og god, ikke bare god nok, kan være et svært sted at nå hen. Der kan være mange omstændigheder, der spiller ind. For mig har faktorer som kærlighed og terapi, altså inputs fra relationer, været afgørende. Søg derfor relationer, der kan bygge dig op!

Mit bedste tip må være starte med et eftersyn af dine tanker. Prøv at tænke og tale pænt om dig selv. Lad være med at gå i detaljer eller at fokusere på ”fejlene”. Træd fem skridt tilbage og se dit hele jeg i spejlet. Lad være med at købe ind på mantraer om, at det kun er det ene eller det andet ideal, der duer – vi er hele mennesker med al vores samlede kapital."

Vil du også prøve kollagenpulver?
Få 50 % på The Solution

Vil du selv starte dagen med et skud kollagen, som bidrager til glattere hud med færre linjer, mindre appelsinhud samt mere elastisk hud? Lige nu kan du få 50 % rabat på det omtalte kollagenpulver The Solution, som Jeanette og mange andre kendte personligheder sværger til, ved at følge linket lige her.

Rabatten gælder på første pakke af The Solution Beauty Kollagen™, som dermed koster 249 kroner inkl. fragt. Den gælder kun, hvis du bestiller på medlemskab, hvor du modtager en ny pakke hver 4. uge til en reduceret pris på 349 kroner inkl. fragt. Medlemskabet er gratis og uden binding.

I en pakke af The Solution Beauty Kollagen™ får du 28 dagsdoser med kollagenpeptider uden smag eller lugt, som nemt kan blandes op i din smoothie, morgenmad eller i din kaffe. 

Du vil (garanteret) også kunne lide