Portræt af healer
Rhina Breinholdt (52).© Kirstine Mengel

Det kan du bruge en healer til

Rhina Breinholdt arbejder med energier, dine og sine egne, når hun healer. Sådan kan hun hjælpe sine klienter til at lukke ned for gamle traumer og op for ny livsenergi.

7. oktober 2022 af Louise Thorsted

Rhina Breinholdt er alternativ behandler

Gennem healing, clairvoyance og øreakupunkter hjælper Rhina klienter med at slippe af med traumer og få ny energi og klarhed. 

Healing er en holistisk form for alternativ behandling, og Rhina healer på fysisk og psykisk plan og sjæls plan, altså den del af os, der følger med fra liv til liv, hvis du tror på reinkarnation.

Hvorfor er du healer?

“Nogle har en naturlig medfødt interesse for healing og den spirituelle verden. Jeg har altid følt mig lidt anderledes, fordi jeg har kunnet mærke andres følelser og også oplevet, at mange har søgt min hjælp, fordi de finder ro i mit selskab.

Jeg tror, meningen med mit liv, min livsvej, er at hjælpe mennesker. Jeg har en stor empati, en stærk intuition og er sensitiv, og det har jeg trukket på i de 21 år, jeg har arbejdet i psykiatrien med mennesker med angst, depression og personlighedsfortyrrelse.

Min menneskeindsigt og viden om familiekonstellationer og -mønstre, og min erfaring med behandlingsmetoder, som jeg har samlet op gennem årene, tager jeg med i mit arbejde som healer.

Jeg har lært healing ved at fordybe mig i den spirituelle verden og ved at være stærkt sansende og have en veludviklet empati, ved at være åben og turde være sårbar og modig. Men også ved at kigge ind i mine skygger og heale mine egne traumer,” fortæller Rhina Breinholdt.

Hvad kan jeg bruge dig til? 

“Mange af mine klienter er trætte af, at går de til lægen, får de bare udskrevet piller. Når de så har prøvet en masse ‘almindelig’ behandling, som ikke hjælper, så prøver de i den alternative verden.

En del har nok i en enkelt behandling hos mig, for energierne arbejder videre et par måneder efter behandlingen også. De fleste, der kommer her, er måske ikke så overraskende kvinder. Og deres mænd.

Jeg tilbyder to slags healing: Powerhealing, der varer en time og skaber jordforbindelse og ro og et større overskud. Mange beskriver, at de bliver mere klare i deres måde at tænke på og bedre til at træffe beslutninger, at de sover bedre og drømmer mere. Jeg kan heale på blandt andet træthed, hovedpine, gigt, migræne og tankemylder, men ikke på kroniske og tunge sygdomme som kræft eller muskelsvind.

Den anden slags healing, jeg udfører, er gatewayhealing, som jeg bruger i alt tre timer på. En time inden klienten kommer, hvor jeg går ind i deres energi ved at bruge mine clairvoyante healerevner. Her får jeg vist, hvilke traumer de har brug for at få healet. Jeg skriver et par siders noter, som vi så taler ud fra den første time, de er her. Den anden time healer jeg klienten på briksen. 

Mine klienter bliver tit overraskede over, hvordan jeg kan vide så meget om dem. En spurgte, om jeg havde luret på hendes Facebook-profil. Men ingen skriver jo om traumer fra deres barndom på Facebook,” siger Rhina Breinholdt. 

Hvad er dine redskaber?

“Jeg healer i klientens energibaner og med energi, der strømmer ned fra oven, som jeg er kanal for. Og så får jeg hjælp af min og klientens hjælpere, som vi får tildelt, når vi fødes, og som følger os hele livet. Nogle kalder det en skytsengel eller en guide.

Jeg har siddet over for klienter med heftige traumer fra barndommen, som de ikke har fortalt andre om, men som jeg kunne se. Så spørger jeg, om jeg må tale ud af posen. Det kan være barskt, men de mennesker, der kommer til mig, gør det jo for at slippe traumer, kigge ind i dem og om nødvendigt tilgive sig selv. Hvis dit liv var et arkivskab fuldt af mapper, er healing muligheden for at gå ind i mapperne og omskrive fortiden eller i hvert fald din fortælling om den, og dermed slippe skyld og skam.

Inden klienten kommer, udfører jeg et lille ritual, hvor jeg åbner til den åndelige verden. Og så begynder jeg altid med at røre ved klientens fødder for at skabe jordforbindelse. Bagefter healer jeg på det, jeg har fået billeder af skal heales, og ud fra klientens ønsker.

I en powerhealing arbejder jeg i auraen, 10-15 centimeter ud fra kroppen. I en gatewayhealing arbejder jeg i meridianbanerne og helt ind på celleplan, ligesom en zoneterapeut eller akupunktør gør det. Ligesom vi har blodbaner, som blodet løber i, har vi også energibaner, hvor energierne løber, og er der en stagnation i dem, for eksempel omkring nyrerne, kan man gen- skabe balance ved at blive healet, så der kommer flow i energibanerne og dermed organerne igen.

Jeg gør meget ud af at fortælle mine klienter, at alt ikke ændrer sig med en healing. Det handler også om at tænke gode, kærlige tanker om dig selv og dyrke taknemmelighed, for så tiltrækker du god energi og mennesker, der er gode for dig. Du kan tænke dig selv op og ned i energi.

Man behøver ikke tro på det, jeg gør, for at det virker, men nogle har oplevelser af lys, former eller farver, kulde eller varme eller en kriblen i kroppen under healingen,” siger Rhina Breinholdt. 

Hvad ser du som din fornemste opgave? 

“Jeg skal være i tillid i forhold til min intuition og mine evner. Og så skal jeg turde være ærlig. Det er noget med at være tro mod mig selv. At være bevidst om, hvad og hvem jeg gerne vil tiltrække, og hvem jeg gerne vil være. Om karma. Jeg er meget spirituel og føler mig forbundet med naturen og universet, og jeg tror på, at der er budskaber i alt.

Men det, jeg ser, er kun dine muligheder og dit potentiale, du har selv ansvaret for at føre dine mål og drømme ud i livet. Hvis du drømmer om at tage på en vild rejse, og jeg får et billede af, at du pakker kufferten, så er det stadig dig, der skal tjene pengene til rejsen, planlægge den og tage afsted.

Generelt ser jeg mere mine klienters fortid end fremtid. Det er jo fortiden, der skal heales. Og vi kan lære af det, der er sket os, og blive stærkere af det,” siger alternativ behandler og healer Rhina Breinholdt. 

Rhina Breinholdt (52)

  • har en kæreste og er mor til Luis Vincent på 19 og Selma Mary på 16 år.
  • er selvstændig healer og clairvoyant i Rhinas House of Energy. Har tidligere arbejdet 21 år i psykiatrien. Rhinasenergy.dk

Du vil (garanteret) også kunne lide